Ge mig en Tena snabbt! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Ge mig en Tena snabbt!

Som ni vet så har jag roddat lite hemma. Sålt en massa möbler på Blocket, målat stolar, möblerat om osv. Fått en liten nytändning när det gäller vårt hem! Mys mys.
Tobbe är inte så intresserad utav inredning och lämnar över ansvaret till mig. Han säger bara att han inte har koll och att han litar på mig. Ok!
Kul att få göra som jag vill men det vore mycket mycket roligare om han var mer engagerad, absolut. Han är dock grym på elektronikprylar, kablar och sånt. Skitbra, för sånt hatar jag.

Idag for vi hem till Vällingby igen och med oss har vi en finfin möbel som Tobbe har blivit kär i. Nåt han rotade fram ur nåt förråd typ. När han berättade hur otroligt skön den är och hur mycket användning barnen kommer ha av den så höll jag på att garva ihjäl mig! Den tar upp halva vardagsrummet, ser ut som månen och är från 80-talet. Nej nej nej nej nej neeeeeej!! Faan! Vårt vardagsrum är praktiskt taget tomt nu och bara väntar på att sakta men säkert fyllas! Det får gärna ta tid! Begagnat, nytt, spelar ingen roll, men med saker som vi VILL ha där, inte gamla slitna möbler som inte hör ihop och som ingen annan vill ha. Jag är trött trött trött på sånt! “Jomen, vi kan ta den där hyllan, synd att kasta. Den passar fint i den där hörnan där uppe i hallen!” NONONONONOOOOOO!!!

Här är den iallafall. “The Moon” Jag garvar fan ihjäl mig…eller? Ska jag gråta? Vad tycker ni???

20140731-234857-85737674.jpg
Jajaja…ungarna älskar den…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Britta

  Jag döööör av garv! Det är ju typ ett skötbord i vuxenstorlek, haha! Men mina barn hade också älskat den 🙂 PS Jag har en man som gillar inredning… Och det är asjobbigt att inte få göra som jag vill jämt 😀 Vi var utan soffbord i åtta månader för att vi inte kunde enas om vilket vi skulle köpa. So be careful what you wish for 😉

  1. Carro

   HAHAHAHA!!! Eller hur! Ett jätteskötbord med extra vaddering! Ska säga det till honom, hahaha!

   Ok, jag kanske ska vara glad att jag får bestämma annars då med tanke på frånvaron av bord hemma hos er! 😉

Comments are closed.