En kreativ liten stund i lugnet – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Annons

En kreativ liten stund i lugnet

Jag har levererat äppelkakor och rainbowcakes och kört min pumpklass på SATS. Kom hem och det var lugnt och tyst i huset. Melwin är hos grannen och leker och Milou sover sött. Tobbe står mitt i ett stort trassel av elkablar och drar och pillar med kontakter och tänger. Det bästa han vet.
Jag tog en dusch och gick ut på verandan. Jag köpte två sopborstar på Granit häromveckan för att måla i härliga färger. Det blir ju fasen aldrig av men nu såg jag min chans!

20140629-143726-52646910.jpg
Fint va!

20140629-143751-52671721.jpg
Mer färg åt folket!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.
Annons