Loppi Magasin – Älska att baka

Älska att baka

Loppi Magasin

Jag har stått i köket nästan hela helgen. Först gjorde jag vaniljkolor med flingsalt från boken jag beställde för nån vecka sen ”Pärlans konfektyr”. Godaste kolorna jag gjort! Och så bakade jag morotsbröd med hasselnötter igår kväll men somnade med Melwin kl 20 och vaknade 23 så degen jäste i 4 timmar och det var för sent för att fortsätta. Jag bakade ut två bröd, la dom i jäskorgar och slängde in dom i kylen över natten. Gräddade dom i morse men då var dom tyvärr lite överjästa. Smaken var dock supergod så jag ska baka om dom i veckan, fast hålla mig vaken då, hehe.

Imorgon kommer Petra Kyllerman från Loppi Magasin! Hon ska fota mig bakandes med kidsen inför kommande tidningar. Åååh vad kul det ska bli! Massa recept har jag fnulat på men inget som jag kan avslöja här. Ni får läsa tidningen sen! 🙂

20140504-231834.jpg
Så, en helg i bakningens tecken men fattigt på recept att dela med mig av, sorry! Mitt mål i veckan är att baka morotsbröd, ljust surdegsbröd, skolebröd och kanske bagels! Är glad om jag hinner med två iallafall, hoppas hoppas. Jag har verkligen ångan uppe nu och det är typ bara receptfnulande som pågår i min skalle nu! 🙂 Löööööööööv it!

God natt allihopa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.