Trygg mat – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Trygg mat

20140428-085143.jpg
Det här sörrni, är en sån jädra bra grej som ni måste ladda ner NU!

“Ingredienslexikon är applikationen som vänder sig till dig som måste undvika gluten, laktos, mjölk- eller sojaprotein i maten. Den riktar sig även till verksamma inom café- och restaurangbranschen. Ingredienslexikon är även ett bra hjälpmedel för anhöriga till matöverkänsliga eller andra som är intresserade av mat och dess innehåll. Applikationen har utvecklats av Trygg Mat.”

Smart va!!!

Ladda ner den på Androidmarket eller AppStore. Kostar 28:- men det är den helt klart värd! Kanoners även om man själv inte har en intolerans eller allergi men känner nån som har. Lättare att bjuda på middag och fika om man har koll på ingredienserna 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.