Lakritsparfait – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Lakritsparfait

20140412-212302.jpg

Om man bara vill brassa ihop nånting magiskt gott på 5 min, nej, 4! Gör den här parfaiten då! Dela upp i portionsskålar, martiniglas, cupcakeformar i cupcakeplåt eller en stor skål som man kan skopa ur sen! Ok, den tar några timmar i frysen också..:)

6-8 port

200g Cream cheese
1.5 dl strösocker
3 äggulor
1 msk saltlakritspulver
4 dl grädde

1. Rör ihop Cream cheese, socker, äggulor och saltlakritspulver till en jämn smet utan klumpar.

2. Vispa grädden hårt.

3. Vänd ihop allt till en jämn smet igen. Fördela i bunke eller portionsformar, täck med plastfilm och ställ i frysen mellan 3-8 timmar, beroende på storlek på form.

Tag fram nån halvtimme innan servering och njuuuuuut med lite mosade hallon, krossad Tirkisk peppar, lemoncurd eller bara som den är!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.