Nescafe’ Social Thursday – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Nescafe’ Social Thursday

Nescafe’ har en sida på Facebook där man kan fightas om att få anordna en kaffeprovning hemma och bjuda nära och kära. En torsdag i månaden gäller så det kallas för “social thursday”. Av 20 kaffeprovningar som anordnas vinner en en hemlig gäst (idag var det jag) och kaffemaskiner till alla gäster! Kul idé!

Så idag har jag stått i köket heeeeeeeeela dan. Förutom lämning av barn hos dagmamma och ut i skogen med hund. Jag har gjort påskgodis till kvällens event och jag tror aldrig jag har fått göra om så mycket i hela mitt liv…typ. Allt gick fel! Brände första kolan, brände nötterna i ugnen, glömde en ingrediens i karamellen, glömde köpa mandelmjöl till macaronerna, tappade saker i golvet hela tiden, som om tyngdlagen jävlades med mig och hånflinade. När jag väl skulle slå in allt så räckte inte cellofanen. Som alltid så löser jag problemen fast jag aldrig fattar hur och jag hann i tid!
,

20140410-230438.jpg
En liten påsklåda.

20140410-230543.jpg
Härliga människor som blev sååå glada när vi kom och överraskade!
>

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.