Nu måste jag lära mig dricka kaffe! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Nu måste jag lära mig dricka kaffe!

20140405-122148.jpg

I veckan ska jag på ett event som anordnas av Nescafe’! Jag ska ta fram påskgodis så jag står och rör i grytorna för fullt här hemma! Superhärligt! Det känns som att tiden gått så snabbt sen jul då jag gjorde så himla mycket olika sorters godis men nu närmar sig påsken och jag har massa idéer!

Jag fick en kaffemaskin hemlevererad igår och jag måste klura ut hur jag ska få igång den med alla finesser. Varken jag eller Tobbe dricker kaffe men nu så! Nu har vi iallafall chansen att få riktigt gott kaffe! Jag älskar kaffe i bakverk så jag får stor användning för den ändå. Man kan ju göra hur mycket olika sorters kaffe och choklad som helst så det ska bli kul att testa. Vi kanske ska ha en liten kaffeprovning här hemma!

Recept på påskgodis kommer under veckan nu så håll utkik!

Njuuuuuut av solen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carro

   Ja! Det är så kul att göra godis!
   Än så länge håller jag på att knåpa ihop Kaffebräck med rostade nötter, citron och lakritsfudge, klubbor, jordnötspraliner, marshmallows..recept kommer snart!

   Vad gör du för gott i påsk?

Comments are closed.