Aftonbladets årliga semmeltest – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Aftonbladets årliga semmeltest

Idag blev jag inbjuden av Aftonbladet att sitta i juryn för att utse Stockholm bästa och sämsta semla! Vi satt och dissekerade hejvilt och mumsade på alla möjliga sorters semlor, stora, små, torra, fluffiga, underjästa, fantastiska, bedrövliga, vilken semla var bäst?
Imorgon kommer det publiceras i Aftonbladet, både i tidning och webb.
Mina jurykollegor var Mia Öhrn, konditor och författare till bla Kladdkaka och Franska bakverk och Daniel Roos, fd chefskonditor på Operakällaren och med i Svenska Kocklandslaget. Osså jag, hahaha, härligt! Det var kul att höra proffsens termer och finkänslighet när det gällde smak och utseende! Det var en härlig och mycket mättande eftermiddag!Uppradade och redo för att dissekeras!Och jag har störst käft som vanligt…Inte mycket kvar…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.