Casting! – Älska att baka
Caroline

Älska att baka

Casting!

För “Hela Sverige Bakar”! Japp!
Jag skickade in min ansökan i torsdags och sista anmälningsdagen var i söndags så jag var verkligen ute i sista sekund! Linn hjälpte mig med videon <3

Igår ringde dom från produktionsbolaget.
“Grattis! Du är uttagen till casting! Vi vill jättegärna träffa dig!”

Shit pommes frites!

Så, idag, kl 12.40 befann vi oss på plats i Frihamnen, jag och Milou.
När vi anmält oss i receptionen så brakade det som aldrig förr i Milous lilla stjärt. Hon har levt i 6 månader. Hon har ALDRIG skitit ner sig så sjukt mycket!
Hela ryggen, nacken och magen var kletig och hon bara flinade.
Nu var tiden plötsligt knapp!

Jaja, allt var 15 min försenat så det var lugnt med tid ändå, tur det, jädra unge.

Castingen gick bra tror jag. Kvinnan som intervjuade mig hade jobbat som massör förut så vi började snacka om det och min nervositet försvann lite. Hon frågade ut mig om allt möjligt, barndomen, bakintresset, familjen, mm.

Dom är ute efter att bygga en saga runt varje deltagare som TV tittarna följer. Christina, vinnaren förra säsongen hade ju haft en karriär som dansare men fått avbryta pga reumatism och hade sen “bakat sig ur sin sjukdom”. Tja, jag kan ju inte säga att jag har bakat mig ur en livaktigs direkt. Nån sån story har ju inte jag att komma med. Men jag var 100% ärlig och bara körde på, take it or leave it!

Intervjun avslutades med ett förhör med ca 20 frågor om bakning. Allt från vilka ingredienser en vaniljsås innehåller till varför en deg jäser och bildar bubblor. Det gick bra.

Den 15-18 April är det slutcasting med en heldags provbakning. Hör jag inget innan dess så har jag inte gått vidare. Hehe…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Caroline
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.