sportliv

Hänggungor gunga för lägenhet

Gunga i lägenheten blir mer och mer populär. De organiserar vårt bostadsområde på ett intressant sätt, inte bara i barnrummet. Många bestämmer sig för att hänga en gunga för ett barn i en lägenhet, men denna ovanliga möbel för oss kan vara användbar inte bara för barnens kul, det gör det möjligt för vuxna att ta en paus från sin dagliga rutin, bekymmerslös svängning med en bok.

Hur man hänger en hänggungor gunga för en lägenhet

En gunga i en lägenhet kan placeras på flera sätt, det finns många typer av denna möbel till salu:

  • det kan vara en hängmattaversion som påminner om en trädgårdsstruktur;
  • ett enkelt säte av trä och skosnören;
  • hänggungor kurvstolar för en lägenhet gjord av rotting eller technoratan;
  • plast hängande stol ägg Bubble Chair ;
  • olika designstolar och gungor.

Således kan du fritt välja och köpa en gunga i en lägenhet från de många alternativen som erbjuds i butikerna eller göra en gunga i en lägenhet med egna händer, vilket helt matchar stilen i din lägenhet eller hus och dina behov.

Vad är den perfekta platsen för en gunga?

  • Vardagsrum. Gungstolen kommer att se bra ut i ditt vardagsrum. Du kan placera den framför TV: n eller nära eldstaden och skapa ett hörn av vila och avkoppling.
  • Sovrum. I sovrummet skapar det också ett bekvämt utrymme för avkoppling, kontemplation, avkoppling och läsning av din favoritbok.
  • Barns. En gunga för barn till en lägenhet kan hängas var som helst, till exempel vid ett fönster.

När du väljer en plats bör du överväga säkerhetsregler. Utrymmet där gungan rör sig ska vara fritt från möbler och andra föremål.

Hur man hänger en gunga i en lägenhet: installation och säkerhet

Om vi ​​har träbjälkar i taket, har vi inga problem med installationen av gungan. Först måste vi köpa krok-skruvar och för det andra skruva in dem i balkarna. Installationen är mycket enkel och vem som helst kan göra det.

Att hänga gungan från taket är lite svårare. Detta kräver att du köper ytterligare flera artiklar, till exempel:

  • karbiner;
  • takankare för betong som klarar även mycket höga belastningar.

När du har hängt gungan i lägenheten bör du kontrollera fästelementen då och då för att se om de är lösa och dra åt dem i tid.

Gungan används inte bara av barn utan också av vuxna som letar efter vila och avkoppling i dem. Barn älskar bara denna underhållning, ordnar hopp och knep. Lämna därför inte ditt barn utan uppsikt.

Hängande gunga i det inre av lägenheten

Nedan följer några intressanta designidéer med trendiga gungor.

En klassisk träsvängning på rep är en som vi alla kommer ihåg från barndomen. Men det sammanhang där det förekommer i moderna bostäder kan vara fantastiskt! Hängande säten kan placeras i vardagsrummet, i sittgruppen eller vid ingången, där du säkert kan svänga utan att behöva röra vid möbler och apparater.

En genomgående korgstol eller en äggstol är en slags dekoration för en interiör full av konst. Mjuka kuddar kastas slarvigt i den, lockande löfte om lycklig avkoppling eller inspiration för en flykt av kreativ tanke. En sådan gunga hängs på en solid tjock kedja som kan målas vit.

Den vita rottingstolen för en lägenhet, på grund av sin stora storlek och höga rygg, är mycket bekväm i viloplatsen. Här kan du läsa en bok eller till och med ta en tupplur. Detta alternativ kommer att matcha interiören i skandinavisk eller medelhavsstil, liksom i Provence och Eco-interiörer.

Minimalister kommer att älska gungan vid matsalsbordet. Det ser ovanligt och fantastiskt ut, och du behöver inte lyfta stolen medan du rengör golvet!

Hängande äggstol från designern Eero Aarnio är redan en klassisk inredningsdesign. Inte överraskande är detta ett av de första hemmets svängalternativ som uppträdde i bostadsinteriörer 1968. Det är idealiskt för ett tonåringsrum såväl som andra interiörer.

Bubble Chair har den utomordentliga förmågan att inte bara fokusera på sig själv, detta möbel ger en djup känsla av avkoppling, undgår det liv och rörelse i diskussioner och dialoger i vardagsrummet, frestande att koppla av med god litteratur.

Om du letar efter en bekväm stol att koppla av i efter liv och rörelse, är denna oregelbundet formade bubbla med en mjuk kudde ett utmärkt alternativ. Det kan också bli en mycket original inredning.

Korgfärgade säten, dekorerade med tofsar, smälter fritt med etniska och bohemiska interiörer. De kommer att skapa en aura av evig fest i din lägenhet eller ditt hus.

Hängmattan kan integreras harmoniskt i ett modernt arrangemang och kommer att vara ett utmärkt ställe att koppla av med din familj på kalla höst- och vinterkvällar. Utanför säsongen kan vi hänga hemma och på sommaren – på ett träd.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.