4 kids and braids

Tea och jag hade ett möte

Inlägg i samarbete med Costumes by Paulina.

God kväll fredag!

Hoppas allt är bra med er!
Allt fint här.
Sovmorgon började dagen med. Sedan åkte jag och Tea med Micke in till Stockholm. Han behövde hämta ut post på jobbet och vi hade ett möte inbokat. Micke släppte av oss utanför dit vi skulle.

Jag måttade på Tea efter instruktioner. Vi satte oss ner och fick se på en massa olika förslag. Vi pratade om en kostymliknande dräkt men efter en stund kom vi fram till att det var inte alls vad Tea ville ha.

Färgskalan var Tea dock säker på redan från början.

Paulina började skissa.

Tea vill ha långärm och inte så öppen hals varken i fram eller bak. Ombre rosa till lila.  Tea och Paulina diskuterade igenom olika detaljer och kom fram till det här!

Jag tror att den här dräkten kommer passa Teas konståkningprogram så bra!  Hon åker till musik från the Greatest Showman och låten This is me.

Kommer försöka uppdatera med bilder. Dräkten kommer förmodligen blir klar i mars.
Dräkten kommer sys upp av Costumes by Paulina

Ni hittar hennes Instagram här!
En dröm att kunna sy sådana konstverk som hon gör. Blingade dräkter en gång när jag var gymnastiktränare. Så jag förstår hur mycket jobb det ligger bakom!

När vi kom hem från mötet fick Micke en idé. Ville överraska tjejerna med att ta upp airtracken i garaget! Den fick plats precis och tjejerna blev överlyckliga!

Nu blir det soffan och serier!

Ha en underbar kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.