4 kids and braids

Mamma äter du godis…

Inlägg i samarbete med HairLust

Hej tisdag!

Hoppas allt är bra med er!

Idag vill jag tipsa er om HairLust fantastiska produkter. Det hela började med att jag googlade efter en hårborste. Hittade då deras hemsida!

Den här hårborsten är helt fantastisk.

Borsten har dämpande piggar som försiktigt masserar hårbotten medan du borstar. Reder även ut riktigt trassligt hår. Håret blir heller inte så där elektriskt som det kan bli ibland.

Borsten var det första jag beställde hem.
Jag blev samtidigt så nyfiken på övriga sortiment. Mitt hår är väldigt slitet. Har dessutom tunna hårstrån som väldigt lätt går av. Läst på om deras gummies, tuggvitaminer för håret.


Det är veganska tuggvitaminer för håret. De innehåller höga halter av biotin och zink. Utvecklade för kvinnor som vill stärka och ge näring till håret från insidan.

Jag har nu ätit dessa gummies i några månader. Dom luktar och smakar som godis. Jag äter 3 tabletter varje dag. Tar ALLA 3 samtidigt i samband med måltid. Att dom smakar så gott gör att jag kommer ihåg att äta dom varje dag. Hela familjen har smakat! De har trott att jag mumsat godis så gott luktar dom

Mitt hår har blivit fylligare, växer snabbare och framförallt känns det som att det mår så mycket bättre!

När mitt hår mår bra blir det väldigt lockigt! Å ni ser ju själva!

Får att boosta håret ytterligare så använder jag även HairLust Hair Growth & Repair shampoo och balsam. 2 underbara produkter som även dom är perfekta för mitt hår. Proteinrika och återuppbyggande SLS fria för just torrt, trasigt och tunt hår. Luktar så gott!

HairLust har massa fler produkter i sitt sortiment. De släppte nyss ett spännande produkt jag ska beställa hem. Anti-Frizz & Hydration hårmask  som jag bara måste testa!

Vill du också boosta ditt hår från insidan?

Med min kod: ”trillingar20” får ni 20% rabatt på hela Hair Lust sortiment. Ni hittar hemsidan här

 

Erbjudandet gäller tom 1/11-20

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.