4 kids and braids

Min första lägenhet skymtade förbi

God kväll tisdag å god morgon onsdag!

En produktiv dag. Behöver dock fler arbetstimmar helt klart!
Jag å Maja är lika morgontrötta båda 2 😉 Tea är typ alltid först uppe eller Micke också. Dom delar nog på den platsen.
Jobbade som vanligt en stund på Ica parkeringen. Gillar det att pausa en stund och vara på gång när jag kommer hem. Lite kul att se alla bilar som kommer insladdandes. Barn som kastar sig ur bilen å springer mot skolan. Vi har också varit där. Var en period när det bara var helt hopplöst att få alla klara. Vi kom aldrig för sent men det var på gränsen många gånger.

När jag kom hem styrde jag upp dagen. Fick nästan allt planerat fixat. Jobbpaus med nagelfix. Alltså blir lika nöjd varje gång.

Hade först tänkt beige men såg det gula nagellacket å så blev det gult.
Blev så himla nöjd   ?
Ni måste spana in hennes Instagram konto här.

Hämtade upp tjejerna. Förberedde middagen. Micke skjutsade Maja till dansen. Jag Tilda till fotbollen. Sedan vidare med Tea till ishallen. Micke skjutsade Maja till fotbollen.

Det är lite logistik att få ihop allt. Så länge vi vet att vi är 2 hemma tar vi en dag i taget. Så himla glad att de har sina aktiviteter. Kommer peppa dom så länge de vill hålla på. Tea kör just nu 7h is å 3 fys. Tea kör även fotboll på torsdagar. Maja dansar 4-5 pass i veckan och fotboll 2 pass. Tilda 2 pass fotboll. Sedan kör de även matcher på helgerna. Mollie tränar innebandy 3 pass i veckan och match.

Medan Tea tränade fotade jag till ett utkast. Lyckades även hitta lite energi till ett joggingpass på slingan. Alltså lyckan i att orka springa 25 min utan att vara helt slutkörd!

Sen middag för mig och Tea. Denna maträtten måste ni testa. Blev så himla gott.
Sojastekt kyckling med majrovaslaw. Recept från Ica.se

Receptet finns här.

Såg 3 avsnitt av en ny serie Sommaren 85. Finns på SVT play. Lena ska på språkresa men mamma Åsa har inte tillräckligt med pengar. Mycket igenkänning då jag själv växte upp i en liten stad. Bästa musiken också med bla Carola ? Det är en Dramakomedi som är inspelade i mina hemmatrakter Falköping och Skövde. Min första lägenhet skymtade förbi i ett avsnitt!

Bästa när man kan se tillsammans på serier hela familjen.

Har jobbat några timmar nu ikväll. Skulle nog kunna jobba ett par timmar till men det där med att behöva sova…

Sov gott!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.