4 kids and braids

Släppt men kan inte ändå

God kväll torsdag!

Blir ett kort inlägg idag. Trött typ hela dagen.
Hoppas att ni haft en riktigt härlig dag.

Efter att ha lämnat tjejerna imorse satt jag kvar å jobbade i bilen en stund. Skönt att beta av lite på att göra listan.

Fortsatte jobba när jag kom hem. Allt kändes dock som att det gick i slowmotion.
Hämtade upp tjejerna vid 14.30 när de slutade. Hem å vilade en stund på soffan. Micke skjutsade Maja till dansen. Disco idag. Jag skjutsade Tilda å Tea till fotbollsträningen. Var egentligen alldeles för trött för att ens tänka promenad men jag lyckades ta mig ut. Var så sugen på att höra fortsättningen på ljudboken jag lyssnade på. Vilken grej det är. Har nog inte riktigt fattat det tidigare. Lyssnar på en novell Mitt hemliga liv heter den. Jag är så himla nyfiken på att veta vad det är i den där rosa kofferten. Har jag rätt som tror att det är ngt konstigt med Ruben.

Friskt ute å så skönt med sol.

Har några timmar kvar att lyssna. Nu får gärna tipsa mig om fler ?

 

Maja ville köra fotboll också så när disco dansen var klar kom hon å körde fotbollsträning hon också. Riktigt kul träning idag också så härligt att se. Micke åkte hem innan oss. Skjutsade Mollie till innebandyträningen.

Lagade middag från matkasse. kycklingkabanoss med risoniotto tror jag det hette. Luktade så gott när jag blandade riset med basilikan och osten. Å det var riktigt mumsigt. Receptet finns här.

Micke står just nu å sätter ny greplinda på en av Mollies klubbor. Dom ska åka på cup i helgen. Känns så himla tråkigt att inte kunna följa med. Dom har släppt på restriktionerna så 2 föräldrar får komma och se matcherna. Sååå bra men tyvärr inte barn. Jag å trillingarna ska köra tjejmys typ hela helgen istället. Förutom träningar å en fotbolls match.

Nej nu sova. Vakna piggare imorgon hoppas jag. Imorgon är det FREDAG!

Sov gott!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.