4 kids and braids

Älskar att måla, konståkning är livet

God kväll onsdag eller nu hann det bli torsdag.

Kvällen liksom bara försvinner när det är kvällspass till 22 för Tea. Otroligt avkopplande för mig. Passade på att jobba lite. Sedan filmade jag lite på träningen och uppdaterade konståkningens Instagram. Har hand om den.

Startade dagen lite seg. Trillingarna hade sovmorgon kom vi på efter en stund så jag kunde ligga kvar ända till 7.30. Riktigt lyxigt. Fixade frisyrer. Micke skulle på ett möte så han lämnade tjejerna på vägen. Jag drog igång och jobbade direkt. Riktigt kreativ morgon. Pausade med ett träningspass på löpbandet. 10 min promenad å sedan 15 min intervall. Riktigt kul träning. Körde sedan lite styrka ute. Dock inte lika kul.

 

Vid 15 åkte vi och hämtade upp trillingarna för att sedan åka vidare. Behövde inköpa lite rekvisita inför ett jobb och tjejerna fick hänga på.

Lite jobbfixande när vi kom hem. Micke körde Maja till hennes jazzdans å jag åkte med Tea till ishallen. Så härligt de där stunderna till å från träningarna när man sitter å småpratar. Mamma konståkning är verkligen livet sa hon på väg till träningen. Efter 1 h fys å 2 h is på väg hem. Mamma det är så kul att jag liksom inte riktigt kan fokusera. Å vet du det är precis så jag vill att det ska vara. Kul å inte så mycket allvar hela tiden.

Maja hade haft riktigt roligt på sitt pass också. Mollie har haft huvudvärk och Tilda var kvar hemma. Tilda har börjat måla å tycker det är så himla roligt. Hon skickade några konstverk till mig medan jag var i ishallen. Min farmor var och min mamma är  otroligt duktiga på att måla. Det är inte jag…

Tilda har länge drömt om att köpa akrylfärger. Något hon bara fått för sig. Häromdagen när det var rea på Panduro, passade hon på och köpte för sina sparpengar.

Hon älskar att måla frukt!

?

Nej nu är det dags för mig att sova. Hoppas på en lika kreativ dag imorgon.

Sov gott ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.