4 kids and braids

Ny kollektion imorgon

inlägget innehåller adlinks.

God kväll måndag!

Hoppas allt är bra med er! Helgen gick fort å vips var måndagen borta också.

Var riktigt måndagstrött imorse å det kändes nästan lite meningslöst att skjutsa tjejerna till skolan. Det pågår utvecklingssamtal så alla på skolan slutade 12.

Jag var så seg efter att ha lämnat å kom nästan inte igång med att jobba förrän vid.11…

Hämtade upp Maja vid strax efter 12. De andra 2 följde med en kompis hem. Mollie åkte med kompisar hon också. Vi passade på att fika jag å Maja. Så mysigt med lite egentid.

Pysslade lite inför ett samarbete hann vi också med.

Maja var sååå himla glad idag. Bara sprudlade om henne. Hon har bestämt sig för att börja dansa igen. Körde första passet i torsdags och idag var det dags igen. Så taggad innan å riktigt glad efter. Hon haft så där härlig energi hela kvällen.

Hämtade hem Tea å Tilda från en kompis som dom varit hos. De hade haft så kul de också. Bakat å studsat studsmatta.

Rester till middag och sedan lyckades jag få till ett träningspass på studsmattan. Sjukt jobbigt å riktigt kul. Mollie hade kvällsträning och trillingarna kollade på The Greatest Showman ikväll igen. Hyrde den via ITunes. En av de bättre filmer jag sett å musiken. Se den om ni inte sett den!

Nu ska jag säga god natt till den här dagen. Ska läsa en liten stund först. Ska varva ljudböcker med böcker.  Hösten ska verkligen bli min ta hand om mig period.

Å måste passa på att tipsa om att Stronger släpper en ny kollektion imorgon. Med min kod TRILLING20 får ni 20% rabatt på allt. Gäller tom 8/9.  Ni hittar Strongers hemsida här.

Sov gott ?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.