Höstens aktiviteter – 4 kids and braids

4 kids and braids

Höstens aktiviteter

Go kväll torsdag!

Fattar inte vart den här veckan tog vägen.
Lämnade trillingarna på fotbollscampet imorse. Hem och jobbade en stund sedan blev det en tur till Ikea. Behövde uppdatera lite köksgrejer och köpa massa galgar. Har stuvat undan alla höst och vinterjackor från hallen. Ni vet ju att jag röjer…

Hann röja lite innan det var dags att hämta hem tjejerna igen. De hade haft superkul idag också. Lite ömmande fötter så får väl se hur det går imorgon. Tea hann hem en stund och käka lite extra mellis innan hon skulle vidare på uppstartsläger med konståkningen,

Efter att ha hunnit pausa en stund på soffan var hon grymt taggad för att åka mot ishallen.

1h yoga och 2h is blev det. Lägret håller på tills på söndag å till helgen ska hon få sitt nya program. Hon har valt en helt underbar låt This is me från filmen the Greatest showman.

Vi vet fortfarande inte riktigt hur höstens aktiviteter ser ut. Mollie kommer bara köra innebandy. Tea konståkning och fotboll när det funkar. Tilda fotboll och eventuellt Youmpkurs. Maja fotboll och kanske att hon ska köra tävlingsdans men inte helt bestäm ännu. Ska hon tävla blir det discodans.

Själv bara måste jag komma igång å träna till hösten. Behöver bli piggare och stärka kroppen!

Nu ska jag se om jag orkar röja upp i hallen. Golvet behöver målas om och jag har skjutit på det ett tag. Kände att jag fick lite feeling!

Ha en härlig helg 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.