4 kids and braids

Hon har börjat igen

God kväll tisdag!

Har precis satt mig i en fåtölj framför tvn med en filt. Jag är trött ikväll riktigt trött. Känner mig typ lite tom. Borde sova. Blir typ irriterad för minsta lilla. Äter godis men inte ens det hjälper för att pigga upp. Tänker för mycket och det blir inte bra. Ny dag imorgon.

Till något roligt! Tilda har börjat träna fotboll igen. Det blev ju inget med Yoump. Hon blev lite sugen när storasyster eventuellt också ska börja igen. Hon var så nöjd efter att ha tränat ikväll. Jag ska fortsätta mamma helt klart. Det går lite upp å ner med vad hon vill pysselsätta sig med men tänker det får göra det! Så länge hon ser så där glad ut får hon göra som hon vill!

Å så en kul sak till. Ni vet vi odlade för ngn vecka sedan.
Vi tror det är vattenmelon ? men inte säkra.


Imorgon ska jag göra något kul tror jag bestämt å en promenad.

sov sött

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.