4 kids and braids

Hur tänkte jag nu…

God kväll tisdag!

Precis käkat middag efter att ha hängt i ishallen. Vet inte om jag någonsin uppskattat det lika mycket som jag gjorde ikväll. Glömde allt! Tea bara strålade av glädje och det smittade av sig på mig!

Det är typ kaos i min hjärna. Ena stunden är jag så pepp på allt sedan kommer den där konstiga uppgivenhetskänslan och tar över.

Gör ytterst märkliga saker i mitt försök till att bara leva. Ska visa vad jag var å köpte idag. Alltså det är så inte jag. Ska erkänna har tagit död på flera kaktusar ? . Idag fick jag i en svacka för mig att jag ska börja odla. Japp å jag köpte vattenmelon ? frö. Alltså på riktigt… Har ni några bra tips att dela med er av GE MIG dom!

Shoppade lite avdra grejer också. Överlevnad DELUX!!!

Hur handskas ni med det som händer runt omkring er?

Köpte visst en odlingstidning också ? Ska läsa den nu å äta en av de 55 banankolor som finns kvar! Visst ser pusslet kul ut! Inhandlat i lokala leksaksaffären.

Njut av kvällen ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Superfint pussel?. Kul med vattenmelon men jag är värdelös med fröer och gröna fingrar har jag absolut inte. Önskar dig en fin dag?

  2. Helena

    Jag gör mitt allra.bästa på att inte läsa tidning eller nyheter för mkt, orkar liksom inte med allt om detta, vill h3lst bara fly till en stuga i fjällen men jobbar inom vården så det är ju som svårt….