4 kids and braids

Besviken så klart

Hej fredag!

Hoppas allt är bra med er!

Själv vet jag inte riktigt hur jag mår. Massor som snurrar. Tea började host efter träningen igår. Vi tog beslutet att hon inte ska tävla i helgen. Så tråkigt men det är som det är. Mollies innebandylag har pausat allt tom april ut. Vi vet inte hur det blir med de andras aktiviteter ännu,

Är inte lätt för någon att veta egentligen hur man ska göra. Om man ska hålla dom hemma från allt. Man vill ju att livet ska fortsätta.

Fick hem Majas nya tävlingsoutfit idag. Dock är hennes 2 kommande tävlingar inställda tyvärr. Så besviken.  Hon blev dock väldans glad över kläderna å färgen är helt underbar Poppy heter den. Kan ju bara hålla tummarna för att vi lyckas hålla tillbaks viruset som härjar så att allt kan komma igång som vanligt igen.

 


Jag beställde hem en träningsväska till mig själv. Funkar som dataväska också!

Nu ska vi inta soffläge är lite seg. Får bli jobb imorgon istället. Känns som att jag kommer hinna med det när det nu inte blir några aktiviteter alls.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Mina barns aktiviteter fortsätter som vanligt så länge skolorna är öppna är det sagt. Men dotterns tävling blev inställd, antar att Maja också skulle tävla på Rising Star den 4/4 (det är väl hon som dansar? Vi tillhör dock liga 4 men är ju samma datum)

  2. Annika

    Jättehärlig färg på kläderna?. Jag tror på att vistas ute i friska luften och behålla lugnet?Gå till skola och jobb som vanligt tills något annat bestäms. Trevlig helg❤️

  3. Jenny

    Mins sons hockey säsong fick en snabbt slut nu. Alla träningar är inställda. Hoppas bara att dotterns balett inte blir inställd.