4 kids and braids

Hennes långa hår

God kväll onsdag!

Hoppas allt bra med er!

Själv mår jag så där. Attans antibiotika. Har 3 dagar kvar.  Sedan att jag sov typ 2-3 h i natt gjorde ju inte saken bättre direkt.
Just nu sitter jag i ishallen och tittar på Tea som har träning. 1 h fys å 2 h is. Slutar 22. Tilda och Maja är hemma. Kollar på film å pluggar. Micke och Mollie är och kollar på en innebandymatch.

Vet ni jag har fått ok från Mollie att visa en bild. Hon har klippt håret. Jag älskar ju hennes långa hår men hon vill inte att jag fixar med det och det respekterar jag. Eller jag försöker tjata mig till en frisyr emellanåt. Till saken hon har länge velat klippa av det strax nedanför axlarna. Till slut gav jag med mig. Det är hennes hår och hon som ska trivas.

Hon är så himla nöjd. Å visst blev det fint.

Vi ska fota lite hårgrejer i helgen och hon ville faktiskt vara med på det.

Nu ska jag filma Tea hon ville det kommer klipp i stories.
Ha en underbar kväll

🥰

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.