4 kids and braids

Glömde av sig

God kväll lördag!

Hoppas allt är bra med er!

Jag är typ helt slut 😆 Tänk att man kan bli så trött av att bara sitta i en ishall. Fast det är ju egentligen inte bara bara. Tar på krafterna att komma upp. Våga lita på att Tea har koll på allt. Köra och hitta dit man ska. Vara nervös. Dock var det inte så farligt idag. Eller jo när Tea i slutet av programmet tappade bort sig då blev det jobbigt. Efter en kombinationspiruett så såg jag att hon typ stannade upp. Sneglade upp på mig typ med uttryck i ansiktet nu har jag ingen aning om vad jag ska göra. Så sista 15 sekunderna som säkert kändes som en evighet för henne improviserade hon.

Ser på henne när hon åker hur mycket hon vill och hur gärna hon vill prestera. Trodde hon skulle bli ledsen.

Men när hon efter en stund kom springandes till oss på läktaren log hon med hela ansiktet. Mamma Hanna sa att jag aldrig gjort så fina piruetter. Kom av mig i slutet men improviserade. Tänkte göra ett hopp men det passade inte.

Tycker hon är så modig som bara vågar ställa sig på isen å köra ett program bara så där. Tänker att man lär sig av det mesta. Att man kan glömma och att det fixar sig ändå.

Tilda var med mig och Tea idag. Mysigt med sällskap. Tea ville först att bara jag och hon skulle åka. På vägen hem sa hon förlåt till Tilda. Förlåt för att jag var lite sur imorse det var bara bra att du var med.  

På vägen hem åkte vi för Kandy’z. Hade ju lovat 5 kg godis.

Tror dock den lite större rymmer mer. Hon plockade en stund i en mindre och när hon fyllt 1/3 del var hon nöjd. Sparar resten mamma! Bra val hade blivit sååå galet mycket godis 😆

Micke har varit med Mollie idag. 2 hemma matcher med innebandyn. Tyvärr förlust i båda. Nu är hon hemma hos kompis ska sova över där. Maja blev skjutsad till en kompis imorse och hon ska sova där.

Tea och Tilda har bestämt sig för att dom ska ha myskväll ikväll dom 2. Har precis fixat middag. Så härligt när de verkligen uppskattar varandra sällskap.

Önskar er alla en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.