4 kids and braids

Kostade mig 5 kg godis

God kväll torsdag!

Sitter och väntar på att Micke ska komma hem. Medan jag fixade maten skjutsade han Mollie till hennes innebandyträning och hämtade upp Tea hos en kompis och Maja hos en annan.
Jag kom inte till gymmet idag då jag hade Tilda hemma. Hon ramlade ju igår och slog i huvudet.
Jag och Micke ska ut å gå en kvällspromenad istället. Behöver luft. Fick ett litet bakslag igår efter träningen. Huvudvärk… får det ibland när jag tränar. Körde några lopp för några år sedan men det gick inte. Fick migrän efter varje lopp. Vid ett tillfälle när jag var ute å sprang small det till i huvudet på mig. Vet fortfarande än idag inte vad som hände. Trodde på riktigt att ngn typ skjutit mig. Åkte in till sjukhuset och man gjorde massa tester bland annat ryggmärgsprov. Man hittade dock inget fel. Har läst på lite själv att det finns något som heter ansträngningshuvudvärk.
Så trist att träna när man inte mår bra efter. Hoppas att lite kondition å styrka ska funka.

När vi kommer hem ska vi käka våffeltårta som jag och Tilda har fixat.

Tjejerna ville fira att Tea klarade Axel igår på träningen. Hon har så gärna velat klara det där hoppet. Innan träningen igår var hon lite nere. Hade liksom blivit en grej för henne det där med att hoppa Axel att hon inte ens ville försöka längre. Just igår skulle de hoppa just det hoppet. Vi pratade om det på vägen dit. Försökte peppa henne men hon blev bara sur. Det går inte mamma jag kommer inte klara. Men sa jag har du den inställningen kommer det aldrig gå. Råkade häva ur mig du får 5 kg godis om du klarar den.  Tea älskar godis.
Kvällspasset började med fys. När passet var klart kom Tea och sa att hon hade lite ont i magen. Vi bestämde att vi skulle åka hem. Eller sa hon jag testar att köra en stund. Vi åt ju ganska så nyss kanske därför jag har ont.

Passet drog igång. Efter en stund började dom köra Axelträning. Såg ut som det brukar inte riktigt nära. Sedan plötsligt hände mest något. Hon var så nära flera gånger sedan helt plötsligt så satt den. Hon blev så glad❣️ Kom åkandes mot mig och ropade kom ner mamma. Nu blir det godis 🍫 🍬 🍭.

      Önskar er alla en underbar kväll nu måste         jag göra mig klar❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.