4 kids and braids

Så tacksam

God kväll onsdag!

2 dagar kvar av veckan. Hade så svårt att komma upp imorse. Är ingen morgon människa i vanliga fall men just nu är det helt klart typ omöjligt att komma upp. Mollie var hängig så hon fick vara hemma. Kände mig inte alls motiverad att åka ner och träna då.

Jobb och en liten tur in mot stan. Köpte med Sushi hem och överraskade tjejerna med till lunch. Älskar att överraska. Å tulpaner blev det också. Hade bestämt mig för 🤍 men blev så sugen på massa färg  ❤️💛🧡💚

Blev så vackert eller hur 💐

Fick fixa håret på Maja och Tea innan jag fotade dom.

Före och efterbild på Maja.

Båda

Just nu sitter jag i ishallen. Får se hur länge Tea kör kände sig lite seg efter fyspasset som hon började med. Nu har hon 1 1/2 timma is.

Maja var så trött efter sitt 1 timmas discoträningspass hon körde tidigare ikväll. Jag lyckades ta mig iväg å träna samtidigt. Ligger i samma hus. Älskar att träna på kvällen. Kände mig stark för första gången på länge. Fick en sådan härlig energikick efteråt. Händer inte så ofta.

Imorgon blir det nog vab. Tilda och en kompis studsade studsmatta hemma. Hon lyckades ramla å slå i huvudet på kanten trots att vi har skydd. Hon ligger hemma på soffan å vilar. Mollie är piggare så det blir nog skola imorgon.

Så tacksam så länge jag kan jobba hemifrån och ta dagarna lite som dom kommer.
Har haft möjligheten att vara hemma mycket under deras uppväxt. Vi pratade om det igår morse jag och Mollie. Vi var väldigt tighta och umgicks massor när hon var liten. Hon var 4 år när hon började på förskolan. Trillingarna var lite drygt 2 1/2 år. Trodde att jag kanske var för överbeskyddande mot dom alla. Ville vara med dom och inte missa något. Jag gjorde det som kändes rätt. Minns att jag fick höra hon kommer få det tufft att anpassa sig att vara utan dig. Men så blev det inte. Hon har vuxit upp och blivit väldigt självständig. Tror tjejerna är på god väg dom också. Tänker mycket på att man ska följa sitt hjärta och göra det som känns rätt. Det blir oftast det bästa❣️ Hur gamla var era barn när dom började?

När Tea är klar å vi kommit hem ska jag å Micke se ett nytt avsnitt av Hamilton. Ska göra en dessert också 😋 en lite nyttig sådan.

Önskar er alla en underbar kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajs

  Äldsta var 3 år och andra var strax under 1. Jobbade 60% tills andra barnet var 3 år. Nu med trean vill jag inte lägga honom i dagis före han är 3 år. Njuter så av tiden hemma med honom <3 Kmr nog börja jobba lite kvällar och helger snart.

 2. Anki

  1:an 1 år 8 månader
  2:an 1 år 4 månader
  3:an 1 år 3 månader
  Sen har jag dock haft korta dagar för dem och lediga fredagar tills de har varit 2.5-3 år
  Jag har känt att de behöver stimulans och JAG har behövts stimulans. Med 3:an så började jag jobba när hon var 2 månader, hon fick hänga med till jobbet ett par dagar i veckan och sen vid 6 månader tog pappan över 60% och jag hemma 40%
  Alla gör vi vad som är bäst för familjen

 3. Emma

  Mina barn har varit 1,5 år, det var hjärtskärande att lämna bort dem men dem har trivts hur bra som helst, det har mest legat hos mig! Min mamma var hemma till jag var 5 och sen jobbade hon 2-3 dagar/v så det är ju vad jag varit van vid. Jag jobbar 75% vilket känns bra! Mer hade jag inte velat jobba under småbarnsåren. Tror också det är viktigt att utgå från sig själv, sin familj, sina barn och de möjligheter man har.

 4. Rebecca

  Man ska absolut följa sitt hjärta! Man kan aldrig ge barnen för mycket tid! Min äldsta va nästan 4år o lillebror började samtidigt o var då 2år. Trean va nästan 4år hon med. Dem två minsta är hemma fortfarande med mig o dem blir 4 o 2 nu!
  Ska då tillägga att alla gått max 15h/vecka.
  Man får aldrig tillbaka denna tiden med barnen!

 5. Jo

  Min äldsta var 4år när hon började förskola. vi har även flyttat en hel del så jag trodde helt klart att hon skulle bli väldigt mammig och ha svårt att vara ifrån mig vilket hon också hade innan hon blev 4, men nu har hon inga problem med det och vi har ett tight förhållande. Min yngsta var 3 år och det enbart för att här vi bor nu inte finns tillräckligt med aktiviteter för oss att gå på för att kunna bli underhållna, så då är förskola i några timmar ett bra alternativ, hade gärna väntat tills 4 år på henne också om här hade funnits saker och aktiviteter om dagarna.

 6. Familjen Björklind

  Våra tjejer har inte gått förskolan alls. De äldsta som nu är 8 & 6 var hemma ända till förskoleklass och nu kämpar vi för att våra sista tvillingar på 4,5 också ska få vara det. Är ju så mysigt att ha dem hemma och det har gått bra för dem ändå precis som du skriver.