När dom andra showade drog hon sig undan – 4 kids and braids

4 kids and braids

När dom andra showade drog hon sig undan

God kväll fredag!

Hoppas ni alla haft en härlig dag. Jag har fixat lite hemma och gjort ett samarbete. Trött å lite less på att vara det. Så van att ha massa energi. Ska se om det hjälper att komma igång och träna.

2 timmars härlig ishallenhäng blev det ikväll. Så himla skönt att bara vara en stund och umgås med de andra föräldrarna. Nu är vi hemma igen och vi har landat på soffan. Ska se Wildkids och Talang i alla fall Tilda och jag. Vi har bäddat ner oss under ett täcke så mysigt.

Tilda och Maja är ju som de flesta av er vet enäggstvillingar. Dock är Maja och Tea mer lika varandra. När de valde 💕💕 valde Tilda 💙. När de andra showade och dansade drog hon sig undan.

Medan Tea och Maja vet precis vilken fritidsaktivitet de vill satsa på är Tilda mer fundersam. Hon är den av dom som uppskattar mest att få tid med oss vuxna. Hon brukar önska sig en egen dag med ngn av oss i julklapp/födelsedagspresent.

Hon är den av dom som bryr sig mest om kläder och hade en riktigt tydlig bild över hur hon ville fixa till det i sitt rum. Å det blev Ju riktigt bra 💚

Har ni ngra kul planer för helgen?

Vi har inte planerat ngt speciellt. Skulle vilja åka å fika årets första semla hos Systrarnas. Älskar ju utflykter.
Njut av kvällen 🥰

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    En tanke på fritidsaktivitet som kanske kunde passa är skytte. Du vehöver ju bara jämföra med dig själv och hur du själv skjuter. Scouter om hon gillar att vara ute eller golf. Du får vara ute men kan jämföra med dig själv och strunta i de andra.