4 kids and braids

Gårdagens shopping

God morgon lördag!

Så kul med så många frågor om min shopping igår på mitt Instagram.

Jag behöver verkligen fylla på min garderob! Mycket slitet i lådorna och även trasigt. Det är som går att fixa till och det som jag inte längre använder lämnar jag på återvinningen till Röda Korset. Gjorde ett röj för ett tag sedan.

Blev lite basic plagg och framför allt sköna plagg. Tycker Zara har så mycket snyggt just nu. Kan säga att jag har svårt att hitta mer än ett plagg när jag handlar. Gillar inte heller när det kostar för mycket. Har svårt att unna mig dyra grejer. Är en sådan person som är oerhört rädd om mina kläder. Men ibland vill man ju ändå byta ut och förnya lite granna. Många frågade om min svarta pälsjacka jag har. Den har hängt med sedan Mollie var liten. Idag hade jag kunnat shoppa hur mycket som helst!

Detta var vad som fick följa med hem. Klänningsmodellen finns i tröja också. Var så nära på att köpa den istället i vitt.. Dock var det alldeles för kort midja på tröjan och det är jag inte alls bekväm i.

När jag hittade den naturfärgade tröjan i sammet bestämde jag mig för att köpa direkt. Kunde inte låta bli att ta den grå blå också!

Ni hittar länkar till plaggen nedan.

Bilder från www.zara.com

Klänningen med svarta mässing knappar. Finns även längre modell och även i vitt.

Stickad jogginbyxa. Absolut skönaste byxorna jag haft med underbar mudd längst ner. Finns i 2 olika färger. Sandfärgad och grå.

Jeans Mid Rise Cropped Flare. Finns 4 olika nyanser. Lagom stretchiga å så sköna. Perfekt midja!

Mjukaste sweatshirtsen i sammet. Köpte både naturfärgad och gråblå.

Tunn basic tröja I vitt. Så skön att ha under!

Sweatshirt tröja med puffärm. 

Totalt gick inköpet på 1500 kr.

 

Nu ska vi snart göra oss redo för att åka mot Enebyberg och Teas 2:a konståkningstävling för säsongen.

Önskar er alla en underbar lördag!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.