4 kids and braids

Alltså vad händer…

     God kväll torsdag!

Vet inte när jag hade så här mycket att göra sist. När man ger 100% i allt så tar varje sak så mycket tid. Alla samarbeten är så viktiga för mig och jag vill verkligen prestera. Vill känna mig nöjd när jag publicerar.

Idag har jag fotat och filmat för 3 utkast. Ett av dom var ett omjobb kan man skriva så. Jag hade fått fel info. Några ord i de stories jag hade filmat behövdes byta ut. Går ju inte bara byta ut ett ord när man filmat ett klipp när man själv pratar. Så det var bara till att filma om alla 3 klippen.

Vissa jobb tar mer tid än andra. Men det är så himla roligt mitt jobb! Om jag bara kunde ta bort biten att jag känner mig stressad så vore detta drömjobbet.

Ibland undrar jag vad som händer. Skulle ut och filma ett klipp. Så mörkt inne. Det regnade så jag tog på mig mina stövlar. Höll på att öva på texten samtidigt som jag skrivit ner så jag stod med telefonen. Tyckte stövlarna kändes så konstiga. Insåg efter en stund att jag tagit fel stövel på fel fot. ALLTSÅ på riktigt vad händer. Skrattade högt åt mig själv ja vad annars ska man göra?

Vet att jag behöver hitta tid för återhämtning under dagen. Ska försöka börja köra lite yoga hemma. Hitta 30 minuter eller unna mig 30 minuter där jag bara fokuserar på mig själv. Kroppen säger ifrån att det behövs!

Någon mer som kör yoga hemma? Har ni något tips på någon bra klipp som man kan köra efter?

Kom gärna med tips.

Idag pausade jag genom att bara lägga mig på soffan när jag avbröt för hämtning och lämning. Släckte ner och lade undan telefonen och bara blundade. Hann 10 minuter innan en av tjejerna ringde och sa att de satt på bussen på vägen hem. De ville bli hämtade ner vid vägen. Såklart att de skulle kunna gå hem men det är så mörkt på våran lilla grusväg och igår kväll spanade Micke in de största vildsvinen han sett precis utanför vårt hus….

Sitter just nu i ishallen och har skickat in ett utkast. Ska avsluta min jobbdag nu. Tea går snart på is och då ska jag passa på att bara vara en stund och titta på henne!

Tog lite bilder idag som jag tänkte visa er. Har börjat smyga in julen!

KRAM på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.