Nog lite Kär om man nu kan vara det i en mysdress – 4 kids and braids

4 kids and braids

Nog lite Kär om man nu kan vara det i en mysdress

God kväll onsdag!

Inga träningar idag förutom Mollies Milanträning. Föreslog för tjejerna att vi bara skulle ha en hemmakväll.

Vad hände?

Helt plötsligt hade trillingarna hittat var sin kompis att hänga med. Svårt att säga nej då jag verkligen vill att de ska hänga med olika kompisar. Skrivit det förut men så tacksam för de fina vänner de har och att det kommer fler. Idag har Maja sin IBF här. Internet best friend för er som inte vet. Man kan tycka vad man vill om sociala medier. Har självklart många nackdelar men samtidigt så många fördelar! Som den här riktigt härliga kompisen hon har lärt känna!

Själv började jag dagen med att fixa mina naglar. Skulle gjort det i lördags men hon blev sjuk. Efter det blev det en snabbis lunch med finaste Julia. Sä härligt att få byta lite tankar med någon som har samma jobb som en själv. Blir lite ensamt ibland.

Idag gick det tyvärr varken fota eller filma. Har ett jobb jag behövde göra om. Hade fått fel information i briefen. Så svårt att ändra i en story. Får helt enkelt hoppas på lite dagsljus imorgon så att jag kan filma om och  då jag har fler jobb att fixa.

Skjutsade tjejerna när de slutade skolan. Passade på att ta en fika med Tea och Maja i Nynäs. Så mysigt. Lagat middag och nu måste jag snart fortsätta jobba.

Har varit inne i Tildas rum en sväng idag. Skrapat lite tapet. Även fast det går att stänga dörren dit in så stör det mig ändå att jag ens drog igång det där projektet. Har tyvärr varken tid eller ork och känner mig inte heller så motiverad. Tog liksom bara stopp.

Får jag be er om en tjänst innan vi säger god kväll. Jag behöver fylla på min garderob och gärna med myskläder!

Bilder från www.Zara.se

Vilken färg på dressen ska jag välja?

Å visst skulle jag passa i den här på julafton?

Ribbstickat är helt inne på det. Alla 4 plaggen är det.

Alltså kolla denna tröjan finns i flera olika färger! Älskar Basic med lite extra!

Alla kläder finns på Zaras hemsida under nyheter!. Är nog typ lite kär i mysdressen längst upp!

Nej nu jobbdags!

KRAM på er och ha en underbar kväll

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.