Snabbfix av sänggavel – 4 kids and braids

4 kids and braids

Snabbfix av sänggavel

God kväll måndag!

Började veckan med vab. Hon mådde dock bättre under dagen så det blir skola imorgon för henne.

Har riktigt roliga jobb att pyssla med så jag behöver allt tid jag kan få. Känns så mysigt att göra samarbete som har med julen att göra. Plockade in 2 rumsgranar idag, lite mossa och lingonris. Julfeeling deluxe!

Tror faktiskt att jag ska sätta upp några stjärnor i fönstren till helgen Det är så galet mörkt här på landet. Kolsvart verkligen behöver allt ljus vi kan få!

Kom precis hem efter att ha skjutsat och hämtat Maja på hennes dans. Ikväll körde hon street. Tilda följde med. Slutade med att vi köpte med en stor grön växt hem till hennes rum. Blev också inköp av något smaskigt som trillingarna ska köra ett youtube klipp med! Länge sedan vi lade upp något klipp. Ska försöka med att dela 1 i veckan framöver. Tror det blir på söndagar.

Ni som följer trillingar på tiktok där kommer det också bli uppdateringar oftare.

Igår kväll innan vi gick och lade oss hade jag lite energi över. Blev snabbfix av Mollies sänggavel. Tog ett helt vanligt påslakan och trädde över. När tid finns ska jag sy ett överdrag i vitt linne tror jag så snyggt. Ska även klä sänggaveln till Tildas rum i grönt. Ska verkligen bli bättre på att ta mig tid till pyssel och fix det är så himla roligt!

Sänggavlen kostar bara 1000 kr och tycker det är riktigt prisvärt. Hade tänkt göra en själv men så billigt hade jag inte kunnat göra. Ni hittar den här. 

Man ha för många kuddar eller hur!

Gaveln ser ut så här. Bild från Ikea.se finns i grått också.

Kuddfodralen med volang kommer från Ellos. Påslakanen med fjädrar har vi haft ett tag och har tyvärr utgått.

Jag älskar ljusslingor speciellt denna tiden på året.

Ska köpa hem fler av den underbara från Ikea Livsår heter den och ni hittar den här. 

Nu måste jag sätta mig och jobba! Har ett utkast att fixa klart och ett att påbörja!

Höll på att glömma alldeles. Det där enkla middagstipset jag tipsade om i stories på Instagram. Ni hittar receptet här.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.