4 kids and braids

Hon gjorde det

Hej lördag!

Hade helt kill på dagen tyckte jag men så var det inte.. helt övertygad om att Tea inte hade någon träning idag. Så säker att jag kände att jag inte ens behövde kolla.

När jag skulle dubbel kolla ja men visst hade hon träning .

Vi skulle åkt till Ikea idag ju å bytt allt det där som blev fel. Får bli en annan helg.

Match igår och idag i innebandy för Mollie. Det blev förluster i båda matcherna men lyckan idag var att hon kom helt fri och lyckades göra ett mål! Det bara strålade om henne. En förlust spelade helt plötsligt ingen roll. Har velat så länge att få till det där målet!!!

Sport är kul men ibland blir det för mycket press å då tvivlar man massa på sig själv. Det gäller alla mina tjejer.  Man försöker stötta som förälder men det är inte alltid så lätt att säga rätt saker. Å att vi som föräldrar tycker kanske inte alltid hjälper. Ni är ju mina föräldrar å ni kommer alltid se mig på ert sätt. Kommer oavsett försvara mig❣️

Precis så är det ?

Gör ont i en när ens barn tvivlar på sig själva.  Min kropp reagerar direkt å jag får svårt att behärska mig. Pratar först å tänker sen. Men man är inte mer än människa eller hur!

Man blir sårbar som förälder ❤️ Å jag kommer alltid göra allt för att mina barn ska tro på sig själva! Kändes inte bra igår kväll men ikväll känns det mycket bättre.

Nu ska vi dra på kvällsbio. Älskar att min familj ör lika spontan som jag!

Ha en underbar kväll

?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.