Hon är som bortblåst – 4 kids and braids

4 kids and braids

Hon är som bortblåst

  God kväll torsdag!

Det blir mörkt alldeles för fort på dagarna vilket gör att tiden när jag har möjlighet att hinna fotografera minskar massor. Kan inte fota i mörker. Den där fotokursen borde jag gått för länge sedan. Tänk så mycket tid jag skulle kunna spara.

Alla jobb tar väldigt lång tid. Vill att alla samarbete ska bli så bra som möjligt. Vill leverera!

Tänkte på det idag. Ibland när jag fixat till mig som jag gjorde idag. Jag lockade håret, sminkade mig och tog på mig kläder som jag vet skulle se bra ut framför kameran. Tittade mig själv i spegeln och kände ja faktiskt du ser faktiskt helt ok ut. Sedan knäpper man av första bilden. Lika nyfiken varje gång att se resultatet. Har ju en bild framför mig hur det ska se ut. Slår aldrig fel. Den där 43 åriga människan jag alldeles nyss tyckte såg ok ut hon är som bortblåst. Vad är det som händer liksom? Efter X antal bilder så ger jag upp. Det blir liksom inte bättre hur jag än vrider och vänder på mig. Försöker byta miljö tänka om. Går ut. Hinner inte ens knäppa en enda bild förrän mitt hår är spikrakt av regn och blåst. Bortblåst bokstavligen….

Jag lyckas under samma sekund få något i ögat….

Jag tycker mitt jobb är superkul. Jag får verkligen nytta av min kreativitet men tusan vad det ska vara svårt att bli så där nöjd och leverera det jag vill leverera.

Helt klart en utmaning att försöka vara mer nöjd med sig själv. Svårt att låta bli att tänka vem inspireras utav mig. Många i den här branschen är mer än 20 år yngre än mig och har helt andra förutsättningar. Vi gör samma samarbete för samma företag och produkter.

Mamma du var så himla fin idag säger Maja. Jag tänker efter. Kanske därför jag har möjligheten att ha detta som jobb. Man vill ha många olika personligheter. Trots att jag inte blir nöjd med de där klippen och bilder kanske ändå att det inspirerar någon. Mina barn tror i alla fall på mig måste nog bli bättre på att göra det jag också.

Har du svårt att tro på dig själv? Blir du oftast nöjd med det du presterar?

Nu ska jag iväg och hämta hem barn!

Glömde nästan alldeles. Skulle ju berätta hur det vara att sova i flanell. Ni som följer mig på Instagram vet att jag bäddade med just det igår. Bästa känslan tycker jag att gå och lägga sig när det är nybäddat!

Det var så skönt att sova i just flanell. Varmt och mjukt. Som att sova i en mysig pyjamas typ.

 

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Håller med tidigare kommentar. Jag är 26 och tycker både du och familjen är hur härliga som helst, följt er ett bra tag nu. Tror ofta man själv tycker det är värre än det är, har då aldrig sett nån bild jag tycker ser lustig ut på ditt konto i iallafall 😀 kram!

  2. Sara

    Du inspirerar mig, trots att jag bara är 25 år. Åldern har ingen betydelse. Tro på dig själv! Du verkar vara en helt fantastisk person 😊