Så himla nöjd! – 4 kids and braids

4 kids and braids

Så himla nöjd!

Hej onsdag kväll

Har satt mig tillrätta i ishallen. Förberett ett samarbete under dagen nu ska jag göra utkastet. Har 3 timmar på mig. Hoppas bara på att någon av de typ 200 bilderna jag knäppte av är ok… Man vet nämligen aldrig. Är så galet självkritisk när det kommer till bilder på mig själv. Tea kör fys i 1h och is i 2 h.

Dagen idag har gått åt till jobb, ett frisörbesök och så har jag faktiskt unnat mig att läsa en stund.  Har känt mig piggare dom senaste dagarna. Minns ibland inte riktigt vad jag delar med mig av här men efter massa prover så hittade man att jag förutom högt järnvärde har jag D-vitamin brist. Nu käkar jag högsta dosen och ska göra det i 2 månader innan nya tester. Idag på eftermiddagen blev jag så där galet trött igen och fick vila en stund. Lyckades tom somna…. Tänker när kroppen säger ifrån är det bäst att lyssna.

Så himla nöjd efter frisörbesöket. Fick en hel timma och kände mig så himla ompysslad. Jag blev så nöjd! Min frisör är den bästa. Känns liksom som att hon klipper håret tjockare. Så mysigt också att lite egentid och prata vuxenprat. Vi lärde känna varandra genom att jag hade ett av hennes barn när jag jobbade på förskola. Hade ingen bra frisör att gå till och så visade det sig att hon var den bästa!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.