Chocken lagt sig… – 4 kids and braids

4 kids and braids

Chocken lagt sig…

  God kväll tisdag!

Skickar en hälsning från ishallen! Tea har fys just nu så jag passar på att kika in till er.

Den har gått åt till städ, tvätt och fotograferat ett samarbete. Hunnit med att fixa nya naglar. Blev mycket kortare denna gången. Jag lyckades ju tappa en lampa på min tumnagel. Att jag sedan lyckats slå i den flera gånger efter det har inte gjort det hela bättre. Hon fick fixa 9 av 10. Kommer tyvärr att tappa min tumnagel ;( Besparar er bild på den…

Trillingarna tog bussen hem när de slutade och jag skjutsade Mollie till Milan träningen.

Är fortfarande lite chockad efter gårdagen och besökte hos optikern. Jag har tidigare bara behövt läsglasögon men nu mer har jag även ett synfel som gör att jag behöver ha glasögon hela tiden. Skrev om det igår. Det var inte själva just glasögon biten jag blev chockad över mer det totala priset på glasögonen. Tänker att jag ändå fick 2 par för samma pris. Erbjudande… Svårt att tycka något när man får ett val. Ganska så stor skillnad på 700-4000 kr och är de dyrare så mycket bättre?

Maja var den som fick följa med och vara mitt smakråd. Efter att ha provat massa bågar hittade hon till slut 2 par. Kunde inte välja mellan dom så det fick bli båda!

Nu är det bara till att vänta 2 veckor… Kanske har den “värsta” chocken lagt sig då 😉 Dom är redan betalade!

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.