Så himla roligt – 4 kids and braids

4 kids and braids

Så himla roligt

Hej måndag!

Har haft en av de bättre helgerna på länge!

Vi har satt alla större projekt på paus. Mina små är ok! Behöver dom!

Lördagen började med kompislek för 2 av 4. En shoppingtur med Mollie och Tilda. Jag hittade en mysdress i mörkblått som jag bara kände att jag behövde ha just nu!

Tilda gillade också undrade om vi kunde dela!

På kvällen plockade vi fram vårt Playstation 4. Jag ville se om det fanns ett spel jag spelade för längesedan.

Crash Bandicoot. Så himla roligt minns jag att det var! Spelet fanns att köpa och ladda hem via playstationet, Vi spelade sedan hela kvällen. Vi turades om och vi hade så himla roligt!

Söndagen spenderade Micke med Tilda och Maja som hade match. Maja fick stå i mål något hon inte gjort tidigare. Tyckte det var ok men svårt. Det blev tyvärr förlust men båda var ändå nöjda efteråt. Maja fick det gröna kortet!

Jag hängde med Tea i ishallen för konståkningsträning.

Gjorde plockmat till middag med bland annat bakpotatis. Så himla gott!

Kvällen var lugn. Spelade mer och hängde i soffan allihop.

Vi behöver mer sådana här helger. Behöver mer bara vara tid och vara tillsammans!

Jag hade en riktigt bra dag igår. Var bara på kvällen som jag blev så där riktigt trött. Går annars lite upp och ner. Seg start på dagen idag. Jobbat med ett utkast som tog flera timmar att göra. Blir lika förvånad varje gång hur lång tid det tar att sätta ihop material man fotat och filmat. Nu är det i alla fall inskickat bara invänta återkoppling.

Ska snart pausa jobbandet en stund och göra ett litet tvätt och städröj. Sedan hämta upp tjejerna och åka med Mollie till hennes sjukgymnast. Ny skada som gör att hon inte kunnat träna på några veckor. Ska förbereda middagen också. En av tjejernas favoriter. Man skivar falukorv, potatis, lök och morötter. Låter det koka i ca 20 min sedan klart. Så himla gott!

Hoppas ni alla får en riktigt härlig dag!

Kram från mig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. 4kidsandbraids

      Tjejerna och Micke som kan typ teknik gillar jag har typ ingen aning 😉
      Bra att kunna köpa spel online men det kanske man kan till xbox 360 också?