4 kids and braids

Köpte inte bara en…

 God kväll måndag!

Efter att ha lämnat tjejerna imorse passade jag på att handla. När jag om hem igen tog jag på mig träningsskorna och gick en promenad. Njöt av solen som kikade fram. Hittade buskar med blåa bär på vägen.

Tack vare er fina följare lyckades vi reda ut att det var slånbär. Tydligen är de mumsigt goda att göra saft på. De behöver dock en frostnatt eller några timmar i frysen för att bli så där härligt söta.

Tror faktiskt att jag ska testa att göra saft. Lite tråkigt att jag inte ärvt vissa saker från min mamma. Hon är så himla duktig på att laga mat. När jag var liten gjorde hon den absolut godaste jordgubbssaften. Dock minns jag att hon sagt att jag hemskt gärna ville ha den där gula saften på flaska som såldes på ICA…  Hur kunde jag önska den istället… 😉

Slånbärssaft har jag nog aldrig dock aldrig druckit. Har ni några tips för ni gärna dela med er.

Det blev lite drygt 40 minuter och jag tog det väldigt lugnt.

Solig morgon!

Käkade frukost innan och drack vatten innan och efter. Ändå fick jag ont i huvudet efteråt. Det är så himla trist. Så jag fick vila en stund innan jag drog igång och jobbade.

Tänker om det är ansträngningshuvudvärk men jag tar det ju så lugnt….

Om några dagar får jag svar på alla prover. Får se om jag kanske har någon brist av något slag i kroppen.

Lyckades fota och filma ett samarbete som ska in ikväll. Ska göra klart det när alla har gått och lagt sig får ingen ro innan dess.

Trillingarna har lekt med olika kompisar idag och sedan ikväll hade Maja ett Streetpass på dansen. Fick komma in och titta det sista. Alltså att se hennes glädje när hon dansar är nästan oslagbar. Så glad att hon känner sig redo för att börja dansa igen.!

Skjutsade Mollie till knärehab och medan jag väntade gick jag förbi bokaffären. Tänkte beställa en bok på nätet igår men det bara gick inte. Var väl någon mening med det för den fanns i den lokala bokaffären. Jag fastnade för framsidan på boken när jag såg den på biblioteket. Dock var den bokad så den gick inte att låna.

Köpte inte bara en bok utan 2. Författaren släpper snart en 3:e men måste nog läsa dom här 2 först. Vet inte när jag köpte en bok sist!

Vill lägga undan telefonen vissa kvällar å läsa istället. Tror det är bra för min hjärna att få en paus.

Läser ni böcker? Har ni några bra boktips! Älskar när en bok är så bra att jag inte vill lägga undan den

Nej nu måste jag ta tag i jobbet som ska in.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Åh böcker är det bästa jag vet! Kan jag rekommendera att söka efter böcker du vill läsa på Bokbörsen.se där säljs böcker som är begagnade och därför är dom mycket billigare – hemma hos oss läser vi otroligt mycket böcker och då känns det bra att köpa dom till bättre priser och dessutom så blir ju en bok bara vackrare med åren om du frågar mig 🙂 Jag vet inte vilken gener du tycker bäst om men jag älskar Nora Roberts – hon skriver ju böcker med kärlek i men också en hel del spännande ”mysrysare” och jag upplever att när hon skriver så riktigt fastnar man i berättelsen! 🙂 sen är ju Camilla Läckberg (spännande böcker) också väldigt bra eller Jenny Colgan (feel good böcker). Jag har även en flik på min blogg med boktips om ni vill ha på specifika böcker 🙂

    Jag är ju en riktig boklus och det har resulterat i att min sambo som inte alls tycker om att läsa blivit nyfiken på vad det är jag läser så i snart 1år tror jag, har jag läst högt för honom när vi sitter i bilen eller hemma i soffan. Det gör att även om jag vill läsa så kan vi få tid tillsammans 🙂

  2. Josefine

    Jag älskar också att läsa. Vad gillar du för typ av bok? Jag läser mest feelgood böcker så där kan jag tipsa om flera 🙂