Skönhetstips, bekvämt och snyggt under – 4 kids and braids

4 kids and braids

Skönhetstips, bekvämt och snyggt under

Hej måndag!

inlägg innehåller reklamlänk

Efter att ha lämnat tjejerna i skolan bestämde jag mig för lite egentid med lite egenvård. Det blev morgonrock, tofflor och en ansiktsmask.

Ja det behöver inte vara så mycket mer komplicerat.

The Incredible Face Mask är en peel off mask som rengör på djupet. Den tar bort pormaskar, döda hudceller och orenheter. Hur bra! Med hjälp av en medföljande pensel är masken så himla smidig att applicera. (Du slipper kladda med fingrarna). Själva masken i sig är som en svart kräm. Den doftar spa och känns så där lyxigt mot huden. Masken ska sitta på i ca 30-45 minuter. När du sedan drar bort masken gör det så där lite skönt ont. Man liksom känner hur smutsen försvinner från hyn. Du kan sedan se alla orenheter som sitter kvar på insidan av masken! Huden känns så mycket renare och fräschar. Du känner verkligen av resultat direkt. Så underbart!

Just nu har har jag ett riktigt bra erbjudande 30% rabatt på The Incredible Fask Mask.

Ett paket mede 5 masker+pensel kostar 249kr men med mitt erbjudande kostar det bara 174kr.

Klicka på länken här nedan så kommer du direkt till erbjudandet.

https://maybeauty.se/karinface

Jag har unnat mig en ny morgonrock den jag har på bilden och ett par helt underbart gosiga tofflor.

Vet inte hur länge jag haft min tidigare morgonrock. Dags för ny investering.

Morgonrocken heter Waffle ni hittar den här. 

Tofflorna hittar ni här.

Sedan tänker jag skönt och snyggt under. Gör mycket det också.

En byggellös bh. Hittade den dock inte på hemsidan. Köpte den på Lindex.

De har 20% rea på alla BH:ar just nu

Nu ska jag hämta hem tjejerna. Ikväll har Maja dans och Tea har konståkning 1 fys och 1 h is.

Önskar er alla en underbar em och kväll!

KRAM

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.