4 kids and braids

Hon blev kvar själv…

Hej torsdag!

Tänk om all dagar kunde vara så här för mina tjejer!

Pigga tjejer på morgonen. Mollie gick upp först utan att jag behövde väcka henne. Trillingarna behövde jag bara säga till 1 gång att de skulle gå upp.

Efter att ha lämnat tjejerna jobbade jag en stund. Sedan blev det en tur till Haninge. Behövde lämna tillbaks en väska som jag köpt som gått sönder. Ett stopp på Rusta för inköp av 2 ramar.

Eftermiddagen gick åt till att fota ett samarbete och lite pappersarbete. Mollie följde med en kompis hem.

Tilda skulle ha med sig en kompis hem, Tea en annan kompis och Maja skulle ta bussen till en kompis i Nynäshamn. När Maja skulle hoppa på samma buss som de andra skulle göra frågade hon om den gick dit hon skulle. Busschauffören sade nej.

Hon blev kvar själv. Det var bara det att det var den bussen hon skulle tagit. Den bussen gick dit hon skulle….

Det löste sig till slut. Micke åkte och hämtade henne och skjutsade henne till sin kompis. Jag blev lite ledsen mamma jag är ju van att ha dom andra med mig och inte göra sådana här saker själv. Själv önskar att den som körde bussen hade koll på hållplatserna.

Tilda och Mollie hade fotbollsträning ikväll. Tea stannade hemma med sin kompis. Jag var på väg upp till IP när hon ringer mig. Men mamma du har ju slagit på larmet. Gjorde visst det på ren rutin…

Mollie kunde knappt träna. Nya skor ger ofta skoskav. Försökte förklarar för henne i början på veckan att ta med ett par extra skor. Kunde inte träna innebandy heller…

Var en överlycklig Maja som Micke hämtade hem senare på kvällen. Hon hade haft så kul med kompisen. Jag blir alldeles lycklig när mina tjejer är lyckliga. Finns inget bättre och jag önskar att det kunde få vara så här jämt!

Maja har tom börjat prata om att börja dansa igen. Hon har inte helt bestämt sig ännu. Kanske att hon ska provträna några gånger och se.

Jag är så tacksam över att mina tjejer börjar bli större. Även fast jag tycker tiden går för fort. Jag märker att de förstår när vi pratar. Att det kan göra att jag kanske kan släppa lite av min oro.

Nu ska jag gå och sova.

Kram från mig och sov så gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.