4 kids and braids

Annorlunda denna sommaren

God morgon onsdag!

Aldrig har tiden gått så fort som den gör nu. Vet att jag skriver det ofta men just nu finns det liksom ingen hejd på den.

Idag har jag mått riktigt bra! Har inte gjort det som senaste dagarna. Kroppen säger ifrån på alla möjliga olika sätt. Jag försöker men det är svårt att lyssna. Vet inte riktigt vad jag ska göra. Huvudvärk som kommer och går gör att jag inte vill utmana kroppen och träna.

6 familjemedlemmar 6 olika viljor.

Tjejerna vill hänga med kompisar alla 4. Jag vill för mycket och Micke behöver jobba. Det behöver jag också men har svårt att fokusera på dagarna när det händer saker runt omkring mig. Behöver tystnaden behöver få till ett fokus.

Har fått till 2 av 3 samarbeten nu ikväll. Ska göra ett till behövde bara pausa lite granna.

Lever I mitt jobb. Fick frågan idag hur jag liksom tar ledigt. Jag har pausat det har jag men det är svårt. Mitt liv är ju mitt jobb.

Allt tar så mycket längre tid än vad man tror. Ett flätklipp till IG tog idag nästan 3 timmar. Svårt att se hur mycket tid som ligger bakom allt man göra inom sociala medier. Jag jobbar helt klart mer än 8 timmar om dagen men samtidigt klagar jag inte. Det är fritt under ansvar.

Passar mig perfekt om jag bara kunde lära mig att hantera stress. Skrev igår till en kompis jag är stress. Känner så ibland något jag verkligen behöver jobba med.

Försöker få till små mysiga stunder tillsammans med några eller hela familjen. Igår blev det ett kvällsdopp med trillingarna och deras kompis i Nicksta i Nynäshamn.

Ikväll blev det korvgrillning nere vid havet. Så himla mysigt.

Imorgon ska jag lämna hemmet en stund. Ska åka och hälsa på min kompis från förskolan. Var längesedan vi träffades.

Sedan ska vi träffa våra härliga grannar på kvällen.

Kallelser till träningar matcher för tjejerna har börjat trilla in. Kul men samtidigt lite stressande. Vill ha mer sommarlov tillsammans med dom. Är långt ifrån klar.

Den här sommaren har varit annorlunda. De klarar så mycket själva nu tjejerna och är inte så beroende av oss vuxna. Idag fixade Tea frukosten och Tilda lunchen.

Nej nu måste jag bryta. Måste fixa det där sista jobbet!

Önskar er alla en underbar onsdag!

KRAM från mig

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hej på dig fina!
    Samma här, är verkligen INTE klar med sommarlovet ännu… Det här gått så fort och jag har massor kvar som vi ville göra.. känns oxå so om mycket regnade bort efter stadium sports Camp..
    Här är tjejerna oxå mer självständiga, hänger inte riktigt på mina idéer om skogspromenader pyssel, hälsa på vänner som inte har kompisar i deras ålder…. Flickorna är äldre.. De vill andra saker.. känns lite so.m om de växer ifrån mig.. Lite hårt att ta faktiskt..
    Jag jobbar i morrn över helgen m sen har jag en vecka ledigt igen m tjejerna. Måste hitta på lite då.. Tur att d kommer fler sommarlov iaf !
    Ha d bra finaste du! ?
    Din föätning igår var superfin!!