4 kids and braids

Nya sovrummet

God kväll måndag!

Ny vecka och skolstarten närmar sig med stormsteg.

Micke har börjat jobba och jag har börjat lite smått jag också med höstens första samarbeten.

Tjejerna är ganska så nöjda med tillvaron så länge de får hänga med kompisar. Idag kom en kompis till Tea hit för lek. Mollie hämtade jag hem från sin kompis och då hade hon en kompis med sig.

Tilda har hängt med en kompis via FaceTime och Maja likaså.

Jag har lyckats dammsuga hela huset och plockat in nya färska blommor. Som jag älskar vackert ogräs och det bästa är ju att det är alldeles gratis.

Sedan har jag fixat lite i vårt sovrum. Där hamnade en av ogräsbuketterna. Det är saknas lite lister men det brukar ta tid här hemma så jag bjuder in er ändå. Är så himla nöjd! Det bästa är det har inte kostat någonting!

Gillar färgtonerna som jag fått till.

Sängkläderna med grå blommor kommer från Zara. De vita med volang från Ellos likaså de avlånga längre grå. Pläden på sängen från H&M Home. Drömfångaren har jag köpt utomlands. En tavellist fick lite grå färg. Tycker det är så snyggt när den liksom blir ett med väggen.

Tunna skira gardiner i fönstret från Rusta. Skrivbordet är ett loppisfynd. Stolen arv från min farmor och farfar. Byrån kommer från Ikea och rymmer alla mina kläder. Den stora grå lampan kommer från Stömshaga. Vasen från DBKD. Torkade blommor är dom bästa håller hur länge som helst. Hortensiorna var vita från början.

Väggfärgen kommer från Beckers och heter Natursten.

En stor ganska så fluffig matta på golvet från Ikea  och framför den stora spegeln en fäll. Skulle vilja ha heltäckningsmatta i rummet men det får stå på önskelistan.

Har ni några frågor bara kommentera.

Nu ska jag fixa middag. Fiskpinnar med potatis. Sedan ville tjejerna åka och ta ett kvällsdopp i Nicksta vi var där igår kväll också.

Solen skiner här ikväll så det kan bli lite varmare än det var igår

Önskar er alla en underbar kväll!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.