Ommöblering bästa sättet att förnya gratis – 4 kids and braids

4 kids and braids

Ommöblering bästa sättet att förnya gratis

God kväll måndag!

Sen frukost idag också. Skjutsade Tilda till en kompis och på vägen hem hämtade jag och Maja upp en annan kompis. Mollie hade en kompis som sov över hos oss och Tea sov hos en annan kompis.

Så tacksam för tjejernas fina kompisar. Så härligt också för trillingarna att ha olika kompisar att leka med. Perfekt att alltid ha en kompis i sina systrar men ibland behöver de en paus från varandra.

Micke har jobbat idag och jag har fortsatt med mitt projekt stor städning. Dock inte i samma tempo som igår. Målet var att vara klar på övervåningen idag och det kanske jag lyckas med. Är ju några timmar kvar på dygnet.

Jag är en sådan person som älskar att för nya och förändra. Nu är det ju varken bra för ekonomin eller för miljön. Jag försöker nöja mig med att möblera om lite då och då. Byta rum är också himla roligt. Är dock ett litet större projekt. Denna gången nöjde jag mig inte med att möblera om utan det blev ett rumsbyte också. Jag och Micke bytte rum med Maja.

I vårt sovrum hade vi en bäddsoffa. Vi hade tänkt ta ut den men det blev för mycket jobb. Hade behövt skruva isär den helt. Maja tyckte vi skulle göra om den till en soffa istället. Med massa kuddar. Perfekt mamma om någon kompis vill sova över då kan ju kompisen sova där.

Sänghimmeln som vi hade över vår säng fick vara kvar.

Nu ska jag pausa en stund på soffan sedan fortsätta. Har massa saker att ta hand om från Teas rum.

Har ni frågor om inköpsställe bara lämna en kommentar ska försöka svara så snart jag kan.

Kram på er och ha en underbar kväll!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.