4 kids and braids

Älskar det här

God kväll måndag!

Vi funderade lite fram och tillbaka om vi skulle stanna 2 nätter i Piteå eller inte.

Efter att ha sovit en natt där kände vi att nej vi åker vidare. Det var absolut inte stökigt men det var folk vakna och som spelade musik fram till 3. Sedan vid 6 började alla barnfamiljer vakna och dra igång dagen.

Micke och trillingarna gick och badade medan jag fixade iordning husvagnen. Mötte upp dom vid badet. En glass senare satt vi i bilen på väg mot nästa mål, Storuman.

Jag hade velat åka högre upp men vi behöver vara hemma på söndag så det kommer vi inte hinna. Får bli en annan gång.

När vi åkte uppåt åkte vi kustvägen. Nu blev det i stället inåt landet och massa skog. Så otroligt vackert längs med vägen. Svårt att ta bilder genom bilfönstret som gör det rättvist. Jag hade önskan om att få se en ren längs med vägen och helt plötsligt dök det upp en vit. Nästa lite magiskt. Ni kan se klipp på mitt Instagram i min story.

Vi gjorde ett lunchstopp i Arvidsjaur och ett godisstopp i Blattniksele,

Gör mig lite ledsen att se en massa ensamma hus som ser alldeles övergivna ut. Kanske skulle ta hand om ett!

Efter ca 5 timmar kom vi fram till Storuman. Först hade vi tänkt att bo i centrum men valde istället att åka tillbaks några kilometer. Checkade in vid en camping vid en sjö istället.

Det är en norsk bil, 3 tyska och en från Nederländerna och så vi.

Sådan konstrast från gårdagen och jag måste bara säga att jag älskar det här!!!

Grillade korv till middag. Plockade sedan fram fiskespön. Köpte drag och fiskekort i receptionen och sedan blev det en stunds fiske. Nappade dock dåligt men vi ska ge det ett försök lite senar ikväll.

Måste värma oss en stund. Ingen direkt värme och det har småregnat hela dagen. Känns ändå helt ok då vi kunde sitta ute och käka så jag ska inte klaga.

Imorgon åker vi vidare mot Åsle och möter upp farmor och farfar.

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Shiromi

    Glöm inte att Åselemarknaden som börjar på torsdag! En väldigt stor marknad och har blivit som en folkfest för oss ? synd att ni inte stannar till i Vilhelmina vi har 2 fina campingar här Kolgården samt Saiwa. Båda ligger väldigt vackert beläget speciellt Kolgården ? ha en fortsatt trevlig semester! Det är trevligt att få följa er men även när ni för er i mina hemtrakter ?