4 kids and braids

Vill åka iväg igen…

God kväll söndag!

Kom hem igår eftermiddag och det var bara till att ta igång med städ och röj hemma. Trodde att jag hade städat innan vi åkte…

Satt och pratade lite med Mollie som berättade om veckan som hon haft. Hon har redan bestämt att hon ska åka v.2 nästa år och sedan v.4 året därpå för då får man vara 15 år. Hon har verkligen haft en underbar vecka och lärt känna massa nya fina kompisar. Några här i Stockholmsområdet men även kompisar från Göteborg och Kalmar.

Jag har oerhört svårt att vänja mig vid tanken att hon börjar bli så stor och självständig. Ska erkänna att jag tycker det är SKIT jobbigt och det gör mig riktigt ledsen. Hon är liksom nästan vuxen. Men samtidigt finns det även en lättnad över det hela. Hon är så förståndig och börjar förstå konsekvenser av saker och ting. Som det här med lägret. Det är bara till att bita ihop om man inte kan sova det liksom löser sig. Än så länge berättar hon det mesta för mig som hon är fundersam över. Känns otroligt skönt att vi har den kontakten hon och jag. Ändå har jag haft en liten oro hela veckan. Blev så tydligt när vi hamnade på MAX och fick vänta på maten i över 1 timma. Jag kände ett sådant lugn i hela mig. Hade hela familjen runt omkring mig! Att vänta på maten gjorde liksom ingenting.

Tjejerna hade lite svårt att komma ner i varv igår kväll och drog åt olika håll allihop. Mollie ville fixa med naglar. Tea och Maja hängde på fast i eget rum. De höll sig sysselsatta i flera timmar. Tilda har dock inte riktigt det intresset så hon vandrade omkring.

Jag och Micke kollade Sverige matchen. Så kul med vinst. skulle se Shaft 2 men hittade en fransk serie istället. Tror den heter Unit 42… på Netflix. Såg två avsnitt.

Mollie somnade hos mig på soffan. Har typ inte hänt många gånger sedan hon var liten att hon somnar hos mig. Att bära upp henne är dock inget alternativ längre. Hon fick snällt vakna och gå upp för trappan själv.

Trillingarna skulle dynga så de var vakna när jag gick och lade mig. De hade dock inte lyckats utan somnat strax efter kl.1. Nytt försök ikväll….

Sovmorgon och sen frukost.

Har fixat och städat hemma, tvättat och lagat mat. Skjutsade Tea till en kompis. Micke har jobbat lite och fixat lite hemma. Tjejerna studsat studsmatta, hängt på sina rum. Känts lite lugnar idag.

Jag önskar att jag kunde skriva att det är så härligt att bara vara hemma. Fixa och greja så mysigt. Men jag känner inte så. Vill bara åka iväg igen. Ser allt om behöver fixas och allt som jag vill fixa. Hjälper inte hur mycket jag än städar blir liksom inte bra ändå. Allt som jag vill fixa tar tid och kosta massa pengar. Sedan ska man ha orken också. Får jobba lite med mig själv. Blir ingen rolig mamma annars.

Sedan kostar det såklart också att iväg på semester. Tycker mycket är galet dyrt alldeles för dyrt. Även om man sparat pengar som vi lyckats göra till semestern så känns vissa saker så onödiga allt lägga pengar på. Köpte ju med pasta härom kvällen till middag. 3 portioner för över 450 kr….

Något som är både mysigt och gott är att plocka smultron på strå.

 

Om vi kommer iväg så kommer det bli några dagar med husvagnen. Då kommer vi både kunna laga och äta all mat i husvagnen.

Nej nu ska jag se om Micke jobbat klart. Kanske kan se något nytt avsnitt!

Kram på er och ha en underbar kväll!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.