4 kids and braids

Storgråtande Mollie

God kväll lördag!

Alltså VILKEN spännande match det blev å så kul med en vinst ??⚽️

Följde matchen hemma i soffan.

Japp vi är hemma igen efter 1 vecka i Norrköping. Började dagen med frukost på hotellet innan vi åkte mot Sportscamp för att se avslutningscermonin och få med Mollie och hennes kompis hem.

Vilken show vi bjöds på! Dans, akrobatik, solosång av Mollies kompis och en vinst. Ja Mollies grupp vann Expeditionen. Tävlingen med massa samarbetsövningar. Trodde det var över 150 olika grupper som tävlade. Mollie gäng fick gå upp på scenen och ta emot applåder.

Mötte sedan upp en storgråtande Mollie utanför. Det var många som grät. De har haft en sådan helt fantastisk vecka att de inte ville säga hejdå till varandra. Jobbigt att se henne så ledsen ?

Jag kan bara skriva återigen hur imponerad jag är över det här lägret. Vill man åka på läger, ha kul och träffa massa nya härliga kompisar ja då är det här lägret något jag verkligen rekommenderar.

När antagningarna öppnar upp för 2020 kommer jag meddela det här på bloggen.

Nu har vi precis käkat middag. Trillingarna har röjt runt i sina rum och skapat mys som dom säger. Jag kallar det något helt annat ?

Röj och tömma väskor står på min kvällsagenda sedan en film. Shaft 2 någon som sett den?

Njut av kvällen

kram från mig

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Så glad att vi sågs idag! ?
    Fortfarande super imponerad över hela lägret. Cassandra hade oxå några svåra avsked, men hon hade iaf 6 vänner med sig och några nya kompisar bodde i Stockholm, så det är inte så långt från oss. Hon har redan meddelat att nästa år vill hon gå v 4, för några nya kompisar var 05-or och de får bara gå v 4 nästa år och de bara MÅSTE ses nästa år igen.. Men avsked är svårt.
    Vi har haft en härlig dag i Norrköping, först lunch i en småbåtshamn Lindö, och sedan lite sightseeing. Men ååh vilken mysig stad det är det här. De har ju gjort så fint runt strömmen. Sedan säckade vi ihop öite på hotellet innan vi gick o bubblade lite. Och efter det orkade vi inte ens gå ut på middag.. Jag hade med smörgåsar och lite snacks. Hoppas ni fick en fin hemresa. Kram kram

    1. 4kidsandbraids

      Ja så kul att ses!!
      Jag också!!! Mollie fick nya kompisar från Kalmar, Göteborg och Stockholm bland annat. Dock har de ju lättare att hålla kontakten nu än när vi var små.
      Å Mollie vill gå v.2 nästa år och v.4 året därpå 😉
      Visst är det en mysig stad! Härligt att ni bestämde att bo kvar!
      KRAM och ha en underbar kväll!

    1. 4kidsandbraids

      Visst är det ett underbart namn. Min Mollie skulle dock heta Esmeralda men hon var ingen Esmeralda när hon kom ut utan en Mollie.