4 kids and braids

Konflikter om allt

God kväll lördag!

Vill inte åka hem! Hade kunnat stanna här på Gotland hela sommaren❣️

Kanske därför som jag känt mig lite låg idag. Irriterad på minsta lilla grej. Precis som att tjejerna blir extra jobbiga då också. Konflikter om det mesta. Allltså hur orkar man bråka om vem som ska sitta närmast mig när vi ska äta. Vem som får mest pommes. Vems cyklop som är vems när de är precis likadana….

Tea ringde vid 7 imorse och vi åkte och mötte upp henne vid skolan. Packade in hennes grejer i bilen och åkte upp till ishallen. Ett sista ispass innan hon checkade ut från lägret.

Jag var inne i shoppen och kom ut därifrån med en påse ?.

 

Hade velat köpa massa ? också men vi har så många hemma redan.

Dagen har spenderats på campingen. Tjejerna har badat i poolen och så käkade vi lunch på Strandbaren .

När bil och husvagn var redo för avförd tog jag med mig Tilda. Med var sin håv skulle vi sätta avslut på resan med att fånga en liten fisk.

Har varit svårt de tidigare dagarna då det varit lite blåsigt. Idag var det alldeles stilla och vattnet så klart.

Nu hänger vi i husvagnen i Visby å väntar. Färjan går 21.50. Vi är hemma vid 1..20. Kl.8.30 åker vi vidare mot Norrköping.

Ska kolla resa tillbaks till Gotland vill boka redan nu.

Har fått massa frågor om campinglivet på instagram. Tänkte samla ihop till ett litet inlägg här. Har ni några frågor? Lämna en kommentar så kommer inlägg under veckan.

Önskar er alla en underbar kväll ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Åh jag är sugen på Gotland även jag!! Många år sedan nu så det är snart dags tror jag. Campingsemestrar gillas även av vår familj även om vi har ett stort tält istället för husvagn. Snart är det dags för vår sommartyr, längtar!!!