Ringde å storgrät… saknar dig så mycket mamma – 4 kids and braids

4 kids and braids

Ringde å storgrät… saknar dig så mycket mamma

God natt eller god morgon!

Kan inte sova…

Jag är så splittrad!

Reglerna innan lägret var klara och tydliga. Det var bara jag som inte läste igenom reglerna helt dom för vuxna.

Det står lämnar barnet lägret vid sovdags får man inte komma tillbaks å sova igen.

Jag är kluven men förstår vart de vill komma. Skapar oro.

De skulle släcka ner vid 20.45 hörde redan då på henne att det skulle bli jobbigt för henne att somna.

Hon är 11 år och saknar mig. Saknar sin familj, saknar oss. Om man aldrig har gjort sådant här tidigare är det svårt att sätta sig in i hur det kommer att bli. Hon trodde det skulle bli enkelt. Det trodde jag också.

Klart hon växer av det här. Men de blir stora så himla fort ändå. Varför måste det vara så bråttom.

Förstår att de inte ska hålla på å ringa och messa också en regel. Men för mig är det viktigt att hon får gör det. Vill veta om hon är ledsen. Vill kunna stötta henne och uppmuntra henne att kämpa på. Samtidigt som jag vill att hon ska veta att jag mer än gärna hämtar hit henne.

Hon var så ledsen när hon ringde vid 21 tiden. Hon var också så rädd för att de skulle ta hennes telefon.

Vi har alla olika sovrutiner. Vissa barn bara somnar så fort man släcker. Mina barn har aldrig gjort det. De behöver somna till ngt.

Hon ringde och viskade vid 22 tiden. Då var hon inye så ledsen längre. Skulle försöka sova.

Hoppas så att hon somnat nu.

Hon trivs så himla bra annars på lägret. Har en underbar tränare som får henne att öva och övs. Ser hur hon strålar upp när hon säger något till henne. Det är bra mat enligt Tea och hon har 2 fina kompisar att dela dagen med. Det är bara den där sovdelen som ställer till det för henne.

Jag kanske är världens känsligaste mamma men jag tycker det är super jobbigt det här. När barnen är ledsna funkar inte jag.

Vi hade annats en riktigt mysig kväll igår. Tjejerna ville testa poolen på campingen. Måste varit uppvärmde (jag badade inte)

för de ville aldrig gå upp.

Vi stängde poolen kan man säga.

Fördel när man gör saker när ingen annan gör dom.

Ska visa fler bilder ikväll från campingen. Så läckert fixad med massa färger å underbara bambu möbler från Tine K. Ville ha hemma men de kostar 💸

Å där tog filmen slut. Precis sett klart en mindre bra film Murder Mystery med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Ngn som sett den?

Nu släcka ner å försöka sova.

Kram på er och sov så gott❣️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  Såg filmen häromdagen, verkligen sådär….
  Och vet precis hur det känns med barn som har svårt att somna ❤️

 2. Agneta

  Jag kunde aldrig sova borta när jag var liten. Jag tycker det är jättebra att du diskuterar sånt här. Du är inte ensam att känna som du gör. Vore det inte bättre att hon sov hos er och tränade på dagarna? Att lära sig sova borta hinner hon tids nog. Du är inte mesig,du bryr dig om dina barns känslor.Kram och lycka till..Så kul att följa er Gotlandstripp.

 3. AA

  Jag förstår ledarna och reglerna men har man ett barn som är ledset i gruppen så brukar det oftast sprida sig till de andra också, och då har man helt plötsligt 5-6 ledsna barn istället för ett… Jag är ledare inom simning och vi sover ofta över i skolsalar när vi är på större tävlingar. Vi brukar lösa det genom att ringa föräldrarna till det ledsna barnet och så får föräldern komma och antingen hämta barnet (om barnet vill åka hem vill säga, det är inte alltid det är så trots att de är ledsna) eller så får föräldern också sova över. De föräldrar med oroliga barn vet oftast om “sovproblematiken” och finns på ett hotell eller en camping i närheten. Är det första gången barnet ska sova borta med simningen så erbjuder vi alltid en förälder att sova över i skolsalen med oss. För att “skolas” in liksom. Nu är det ju annorlunda för er som är på läger med okända ledare och barn från många olika klubbar, men jag kan tycka att de skulle kunna vara lite flexiblare… Att dessutom bli av med telefonen känns som ett hemskt straff. Det är ju barnets livlina till föräldrarna!