Kan inte släppa taget – 4 kids and braids

4 kids and braids

Kan inte släppa taget

God kväll onsdag!

Kvällen igår var så härlig!

För det 1:a vann jag över Micke i minigolf. Alltså det var så otroligt jämt. Jag ledde med några slag inför 17:e hålet. Misslyckades där å Micke var då i ledningen. Sedan misslyckades han på 18:e och jag kunde komma ikapp och gå förbi❣️

Efter minigolfen ville Tilda fiska med sin hov så jag och hon gick ner till bryggan vid sandstranden.

Sådana här stunder är de absolut bästa i livet. “Kostar” bara tid men den tiden är så väl investerad 💙. Kom tillbaks till husvagnen vid 22.30.

Tea ringde och sade god natt vid 21. Gick sen bara å väntade på att hon skulle höra av sig igen. Så knäppt att man inte kan släppa. Hon ringde dock aldrig igår utan istället vid 6.40 imorse när hon skulle käka frukost 😋.

Jag kunde inte somna om och jag visste att Tilda ville följa med mig på en morgonpromenad. Hon sa det kvällen innan. Viskade till henne vill du följa med å titta på Tea. Hon gick upp direkt. Älskar när man betyder så mycket. Hon bara tycker så mycket om egentid med oss vuxna.

Kramade om Tea när hon åkt klart.

Köpte med frukostfrallor. Blev frukost ute på bänken tillsammans med de andra.

Jag ville åka på en liten utflykt men det var jag ganska så ensam om. Vi är egentligen ganska så rastlösa allihop men mest jag. Älskar att upptäcka å utforska å se nya ställen.

Lyckades övertala allihop! Blev en tur till Krusmyntagården. Ett underbart ställe.

Köpte mitt livs dyraste fruktsallad 💸

Men god var den.

Dyraste x 3 💸💸💸. Vi gick omkring ock kikade lite granna innan vi åkte vidare. Hade tänkt käka lunch där men hoppade det och åkte vidare mot Max 😋

Maja ville köpa en likadan huvtröja som Mollie och jag ville kolla rean på MQ så det blev en kort shoppingtur.

Visar mina fynd mer imorgon så mycket fint på rean 👌🏻.

Nu har vi landat i husvagnen en stund. Ska dock ta en sista tur med bilen för idag. Titta på Teas träning. Sedan blir det middag och spela spel i husvagnen.

Önskar er alla en underbar kväll 🥰🤗

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.