4 kids and braids

På söndag åker vi!

God kväll torsdag!

Imorse var det 2 supertaggade tjejer som gick upp själva. Käkade frukost och gjorde sig i ordning. Sista dagen med fotbollsskolan med pannkakor och vattenkrig som avslutning på agendan.

Micke jobbade hemifrån Vid lunchtid skjutsade vi Mollie till en kompis och så passade vi på att handla inför morgondagen. Blev en lunch på mitt favoritfik nere vid hamnen. Om ni befinner er i Nynäshamn så rekommenderar jag verkligen ett besök till Skärgårdscafét.

Hämtade upp Tilda och Maja som var helt dyngsura. En av tränarna var snäll att låna ut sin tröja till Maja. Hade inte en tanke på att ta med extra kläder…

De har haft 4 helt fantastiska dagar och är så nöjda båda 2. Så bra arrangerat med frukt på förmiddagen, godaste maten varje dag enligt tjejerna och smörgåsmellis på eftermiddagen. T-shirt, fotboll och en vattenflaska fick de behålla som minne!

Eftermiddagen spenderade jag sedan med att klippa gräs. Alltså det tar ett par timmar att klippa allt. Ser det som ett träningspass.

Behövde fixa ett samarbete nu ikväll och tjejerna ville bada så vi förenade nytta med nöja.

Nynäshamn är fantastiskt vackert.

Nu har vi hamnat på soffan hela gänget och kollar på Sverige matchen.

Imorgon väntar Midsommarafton och den ska vi fira med våra härliga vänner/grannar.

Sedan är det bara 1 dag kvar tills vi åker. Som vi längtar allihop. På söndag morgon åker vi med husvagnen till Gotland. Tea ska på konståknings läger där med övernattning och vi andra passar på att hänga med.

Jag älskar Gotland tycker det är som att åka utomlands. Har varit där 3 gånger. 2 sommarbesök och ett besök i december. Var lika fantastiskt alla gångerna.

Finns mycket att se och besöka men tar gärna emot ditt bästa Gotlandstips om du har något!

Nu ska jag jobba en liten stund redigera det filmade vid stranden.

Önskar er alla en underbar kväll!

Kram från mig

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Är uppvuxen på Gotland. Fårö är favoriten. En joggingtur längs strandpromenaden i Visby är som balsam för själen.

  2. Sarah

    Hittade av en slump en resturang i Irevik super mysigt vid vattnet. Resturangen ser inte jätte mycket ut för världen men är mysig. Det är lätt ett av de bästa ställena jag ätit på! Älskar också Gotland och drömmer om att köpa stuga/hus där! Ett annat favoritställe är ju helt klart fårö! Hoppas ni får fint väder!

  3. Hanna

    Gotland är fantastiskt ??
    Vi har sommarhus där, vi besöker ofta blå lagunen, Fårö sen att bara promenera i visbys hamn är underbart. Hoppas ni får en härlig tur till ön?