4 kids and braids

Hon bara skrek….

God kväll onsdag!

Onsdag eller typ det är ju som fredag vilket som imorgon är vi lediga och vi ska eventuellt åka iväg på en liten uflykt. Ska bestämma oss ikväll!

Morgonen imorse var ingen höjdare. Tea var så frustrerad inte bara på mig utan även på sina systrar.

Bild inte från imorse….

 

Det finns 2 i den här familjen som kommer upp på morgonen när det gäller! Det är Tea och Micke. Kan inte direkt säga att Micke är morgonpigg men när det kommer till att ha disciplinen att gå upp ja då är han nr 1. Jag är helt hopplös och har alltid varit. Min bästa tid är på kvällen. Gärna sent på kvällen in på natt timmarna. Får ett lugn över mig när alla gått och lagt sig och dagen liksom är slut. Blir som bonustid för mig om jag är vaken några timmar.

Var vaken en stund i går. Har ni sett serien Follow the Money på SVT play? Det har kommit en säsong 3! Har lyckats se alla avsnitt så bra!!! En kriminalserie om ett gäng poliser som försöker lösa brottslighet i Danmark. Ni hittar serien här

Tillbaks till morgonen. Tea vaknade före dom andra och försökte väcka oss. Hon fick inte så mycket respons direkt. Hon var klar 7. 20 hade då ätit frukost och borstat tänderna och då hade vi andra inte gått upp.

NU FÅR NI GÅ UPP SKREK HON!

Jag och Tilda kom ner. Maja och Mollie är dom segaste på morgonen och Mollie kände sig så trött att hon kände sig sjuk Till slut var vi alla nere men hon var inte direkt gladare för det. Då skulle ju alla äta och fixa iordning sig. Hon var ju redo för att åka! Det här är inte OK skrek hon igen jag vill vara i skolan NU!

Envis och målmedveten det är våran Tea det. Kanske kan komma långt med dom egenskaperna. Vem vet?

Bara 3 morgnar kvar nu innan vi tar sommarlov. Behövligt för oss alla!

Önskar er alla en underbar kväll!

KRAM från mig

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.