4 kids and braids

Skrattar åt mig själv

Hej tisdag kväll!

Hoppas allt är bra med er!

Skrattar lite åt mig själv idag också!

Bjuder först på bilden från igår. Den där när jag inte skulle hålla i produkten och visa upp den framför kameran…

Jag har en himlans massa drömmar om livet. Hur jag ska vara, barnen, hemmet och trädgården! Drömmarna fylls på med nya drömmar. När man är lite trött som jag har varit det sista så är det dock lätt att man inte bara blir inspirerad av alla dom där drömmarna.

Ska berätta om en liten del. Följer massa härliga inspirerande trädgårdskonton. Drömmer om en stor härlig blomstrande trädgård. Folk odlar och sår. Styr bilen mot närmaste plantshop och köper på mig både frön och små odlingslådor. Här ska odlas!

Ställer odlingarna i fönstret och följer med spänning hur det börjar spricka upp små gröna knoppar!

Sedan tappar jag motivationen och det blir liksom inte så bra…

Lite av citronmelissen kanske jag kan rädda eller hur!

Det andra var luktärtor och basilika men där får jag nog ge upp hoppet tror jag!

Jobbar hela tiden med mig själv och mitt självförtroende. Att det är ok att misslyckas. Jobbar med att vara nöjd med det vi har. Inspiration är härligt men inte när det påverkar en så mycket att man inte mår bra. Inspiration och drömmar som bara blir en stress. Har mycket att jobba med och det kommer jag få göra resten av livet.

Tänker ibland på det jag lägger upp. Vill ju inspirera det är ju en del av mitt jobb. Men att det blir lite dubbelt!

Men det är absolut inte alltid perfekt här hemma snarare tvärtom. Har fått släppa massor på mitt kontroll behov när det kommer till att alltid ha det städat och fixat å det känns faktiskt helt ok.

Vi håller på och renoverar ett rum på vår övervåning. Ska lägga ett golv måla väggar och lite annat fix. Vi har hållit på i över 1 år och är fortfarande inte klara. Mycket som spelar in. Tid, pengar och energi. Men någon gång kommer det säkert att bli klart.

Jag är en person som ständigt vill förnya och förändra det där med drömmar som jag nämnde tidigare. Men det funkar ju inte så. Men det finns mycket som man kan förändra med enkla medel och som inte behöver kosta så mycket. Ska bli bättre på att tipsa om sådant.

Med färg och lite kreativitet kan man fixa så mycket själv och flytta på saker ja det är det bästa tipset. För att inte tala om att möblera om!!!

Fick tänka om med det där samarbetet jag gjorde igår och det blev så här. Gratis snittblommor och lite ärvt porslin blandat med lite nya reafynd. Den lilla koppen med klöver på har min farmor målat.

Om man har mycket vitt som vi har så blir det väldigt effektfullt om man jobbar med färg i tex blommor och bär som i bilden. Barnen fick äta upp allt mumsig när de kom hem så den rekvisitan var väldigt uppskattad.

 

Kram på er och ha en underbar kväll!

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.