4 kids and braids

Följer stolt hennes väg i livet!

God kväll måndag!

Halv produktiv dag! Tror alltid att jag ska hinna så mycket mer än jag har både tid och energi till.

Lade nästan 1 1/2 timmas tid på att fixa inför ett samarbete. Dock hade jag missat att trycka på en länk och se vidare instruktioner. Hann göra det innan jag skickade in dock. Håll inte produkten i handen och visa upp den för kameran stod det. Vad tror ni jag gjorde på bilden…. Först blev jag lite arg på mig själv att jag missat länken sedan skrattade jag bara åt det.  Typiskt att jag blev lite nöjd med bilden på mig själv. Hade spenderat lite tid på att fixa mig också just för bildens skull.

Tilda följde med en kompis hem efter skolan så jag hämtade bara hem Maja och Tea. De fixade mellis medan jag försatte jobba. Micke kom hem och vi åkte och hämtade upp Mollie på IP som hade em träning. Sedan vidare för möte med hennes fotbollsprofil Milan.

Köpte med plockmat hem till middag som vi käkade tillsammans allihop.

Nu är det bara 4 skoldagar kvar. Tror att det är Mollie som längtar mest. Vi har pratat flera gånger idag jag och hon. Lärarna delger betyg i sina ämnen. Kommer lite då och då. Hon vet och vi har pratat om det så många gånger att det inte är viktigt vad man få för betyg i årskurs 6. Det viktiga är att man förstår och hänger med men det hjälper inte. Det blir betygshets i alla fall. Känns som att det pågått i flera veckor…Mollies kompis får sina betyg hemskickade efter skolavslutningen. . Innan dess var det nationella prov som stressade henne. Mellan 2 delprov i matte som de hade samma dag släpptes klasslistorna för de nya klasserna till hösten. Något som också tagit massa energi från henne.

Sedan har det blivit massa träning för henne också hon behöver helt klart ett litet träningsuppehåll!

Jag uppskattar så mycket att hon pratar med mig och att hon vill ventilera med mig hur hon känner. Allt från ett litet mess till ett litet orossamtal. Lycka när det räcker med att trösta med att skriva du får köpa en kaka.

Sedan ibland kan hon ta lite avstånd från mig. Även om det ibland kan göra lite ont så är det ju hennes sätt att börja frigöra sig från mig. För henne att lära sig att stå på egna ben. Jobbar vidare på att inte lägga någon större  vikt vid det och faktiskt visa för henne att det är ok.

Hon blev så stor så fort min första! Helt galet att hon ska börja 7:an till hösten.

Följer stolt hennes väg i livet!

Önskar er alla en härlig tisdag!

KRAM från mig

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Katja

    Känner igen den där hetsen både över nationella och betygen. Min son, som också slutar 6an nu, har dessutom varit sjuk väldigt mycket detta läsår och lyckas ändå, enligt mig iaf, få grymt bra betyg men de är ändå inte bra nog för honom :/
    Känner även igen mig i att han börjar ta avstånd och frigöra sig, även om de gör lite ont i hjärtat att ens först födde börjar bli så stor så är de ju så de ska vara ❤

    1. 4kidsandbraids

      Tufft att dom liksom inte ska kunna känna sig nöjda! Ja du har så rätt det är ju precis så det ska vara!